Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fen na vlasy

Od: gorro® odpovědí: 3 změna:

Zdravim,potřeboval bych radu ohledně fenu na vlasy,nastavení teplot je bez problemů,ale rychlost teplého vzduchu nějak zlobí,první rychlost jde aby se neřeklo a ta druhá rychlost jde jak by měla jít ta první rychlost.Je to divný.Jak to opravit a co toto může způsobovat.Díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Netrap se s opravami. Když to sečteš, vyjde ti to dráž, než v Kaufu nový za cca 100- 200 kč. Nový!;)

luccy*
hodnocení

0x

Taky bych volila nový..Nemá smysl ho opravovat..Já jsem ničitel fénů, tak vím jak to je. :D Teď už dlouhou dobu mám Rowentu a fungujééé..:D A jak píše babkazov, v Kaufu mají levné fény a když se s ním něco stane, tak na reklamace nehrajou, prostě vymění kus za kus..;)

xxxx*
hodnocení

0x

Kluzná ložiska jsou suché, stačilo by je promazat, ale těžko někoho seženete. Je to dost problematické a vydrží to jen na pár měsíců. Už jsem to několikrát dělal. Je opravdu lepší koupit jiný a s tímhle se rozloučit. Bohužel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]