Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na mobil s dobrým signálem

Od: antynka* odpovědí: 14 změna:

Ahoj všem,

nemáte někdo tip na nějaký mobil, který dobře chytá signál na místě, kde je signál velmi špatný? Nemusí to být nejmodernější mobil. V tuto chvíli potřebuji hlavně telefonovat :) Zatím nechci měnit operátora, to bude až další krok, pokud se to změnou telefonu nevyřeší. Nyní mám sice úžasný přístroj - iPhone - ale bohužel to není dobrý lovič signálu *plac*

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

Tam,kde není signál,nic nechytíš ani na supermobil.

JABRAKA

Jabraka- Jabraka*smich*

To bylo hluboké moudro *smich**smich**smich*

Tazatel nepsal žádný, ale špatný signál...

hodnocení

0x

Jakýkoliv jiný telefon než IPhone přijímá signál lépe.

Dle mého názoru jsou nejlepší starší přístroje,bez barevného displeje,bez spousty funkcí.

jerrysek*

ještě Nokia E52 je na tom docela bídně. anténu má zabudovanou ve spodní části. takže E52 rozhodně nedoporučuju. teda co se týče signálu. mě, vzhledem k tomu, že se pohybuji v místech s dobrým signálem, vyhovuje :) ale jinak je pravda, že s chytáním signálu na tom bývají nejlépe starší telefony

antynka*
hodnocení

já si to myslela, že čím starší briketa tím lepší *smich*

bena*
hodnocení

0x

Já už několik let vlastním mobil Nokia 9210i. Je to jeden z prvních chytrých telefonů /smartphone/. Ale proč píši - strašně dobře mi chytá signál. Tak bych doporučil tento nebo nějaký jiný z řady 9xxx (9110, 9210, 9300, 9300i, 9500). Za nic tento mobil bych nikdy nevyměnil. Leda tak za 9300 nebo 9300i nebo 9500.

Iphone nesnáším a vůbec tyhlety dotykáče stojí za vyliž prdel.

antynka*
hodnocení

Kouknu, díky za tip.

hodnocení

0x

Apple fone 3G/3GS ma anténu v místě hvězdiček, nemáš tam pařát když mluvíš človíčku..? Přesně to byl můj problém na horách.

doplněno 13.02.11 23:18:

No né já su ale malíř...hotový picasso.*smich*

Tip na mobil s dobrým signálem
antynka*
hodnocení

Pařát tam nemám, protože nemá signál ani když leží na stole :)

hodnocení

0x

To kde je umístěná anténa nemá vliv, ale hlavně jak je kvalitní a vlastní citlivost přijímače. Mám SE W901 ten má anténu taky dole a nikdy jsem problém ze sílou signálu neměl. Chalupu mám na samotě na hranici příjmu, nokiáři a jim podobní musí venku lovit signál, já jsem v pohodě. Ona ta anténa umísťovaná dole má jeden hlavní smysl - menší hustota vyzářené energie kolem hlavy. ;)

Lol menší hustota..to je ale nesmysl..

SE k 8OOi má anténu náhoře a SAR 0,89

SE k 810i má anténu dole/uprostřed a SAR 1,79

Tak který asi víc vyzáří...25 let mobilů a stále nikdo neumí dokázat špatný vliv záření..

tesyk*
hodnocení

0x

Čistě selským rozumem bych hledal mobil tak desetiletý. Který ještě neměl integrovanou anténu a ještě lépe měl tu vytahovací. Tenkrát nebylo takové pokrytí převaděči, tudíž se ty mobily museli dohrabat na větší vzdálenosti. Ovšem nedá se od toho očekávat, že to bude umět o moc víc, než telefonovat a psát SMS. Na druhou stranu se to ale dá použít i jako pádlo.

hodnocení

0x

pokud se jedná o místo kde nemusíš být zrovna mobilní takto lze řešit přídavnou anténou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]