Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,
nemáte někdo tip na nějaký mobil, který dobře chytá signál na místě, kde je signál velmi špatný? Nemusí to být nejmodernější mobil. V tuto chvíli potřebuji hlavně telefonovat Zatím nechci měnit operátora, to bude až další krok, pokud se to změnou telefonu nevyřeší. Nyní mám sice úžasný přístroj - iPhone - ale bohužel to není dobrý lovič signálu
Jakýkoliv jiný telefon než IPhone přijímá signál lépe.
Dle mého názoru jsou nejlepší starší přístroje,bez barevného displeje,bez spousty funkcí.
ještě Nokia E52 je na tom docela bídně. anténu má zabudovanou ve spodní části. takže E52 rozhodně nedoporučuju. teda co se týče signálu. mě, vzhledem k tomu, že se pohybuji v místech s dobrým signálem, vyhovuje ale jinak je pravda, že s chytáním signálu na tom bývají nejlépe starší telefony
Já už několik let vlastním mobil Nokia 9210i. Je to jeden z prvních chytrých telefonů /smartphone/. Ale proč píši - strašně dobře mi chytá signál. Tak bych doporučil tento nebo nějaký jiný z řady 9xxx (9110, 9210, 9300, 9300i, 9500). Za nic tento mobil bych nikdy nevyměnil. Leda tak za 9300 nebo 9300i nebo 9500.
Iphone nesnáším a vůbec tyhlety dotykáče stojí za vyliž prdel.
To kde je umístěná anténa nemá vliv, ale hlavně jak je kvalitní a vlastní citlivost přijímače. Mám SE W901 ten má anténu taky dole a nikdy jsem problém ze sílou signálu neměl. Chalupu mám na samotě na hranici příjmu, nokiáři a jim podobní musí venku lovit signál, já jsem v pohodě. Ona ta anténa umísťovaná dole má jeden hlavní smysl - menší hustota vyzářené energie kolem hlavy.
Čistě selským rozumem bych hledal mobil tak desetiletý. Který ještě neměl integrovanou anténu a ještě lépe měl tu vytahovací. Tenkrát nebylo takové pokrytí převaděči, tudíž se ty mobily museli dohrabat na větší vzdálenosti. Ovšem nedá se od toho očekávat, že to bude umět o moc víc, než telefonovat a psát SMS. Na druhou stranu se to ale dá použít i jako pádlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.