Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krátký dosah signálu z větroměru a srážkoměru

Od: zavreljak odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

koupil jsem si meteostanici s větroměrem a srážkoměrem.Signál má dosahovat 50m ve otevřeném prostředí.

Já mám sice pár překážek ale vzdálenost je asi 15m a signál nechytím*plac*.Nevíte co s tím?.

Děkuji za odpověd.

Krátký dosah signálu z větroměru a srážkoměru

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A na volném prostranství těch 50m udělá..?

doplněno 13.02.11 00:01:

30-40..to máš tak š metry s jednou zdí s tlouštkou "USA" bez kovu..reklamovat a chtít zpátky love..

Tadši kup u tamana za 300 s drátem co fachčí..

Zásadní otázka - koupeno na trhu za dvě stovky nebo jinde?

zavreljak
hodnocení

30-40 ano.*palec*

zavreljak
12.02.11 23:07
hodnocení

Metrů.

hodnocení

2x

S tím nic nenaděláš, já mám jen teploměrné čidlo a nedosáhne splehlivě do druhého patra. Prostě překážky, rušení...

zavreljak
hodnocení

První prasklý displej příjem dobrý.Druhá displej ok příjem hrozný.

zavreljak
hodnocení

3200 Kč meteoshop.

jofa*

Tento je sice jen na měření teploty, ale naprosto spolehlivý. Vzdušnou čarou cca 15 m přes 50cm zeď. Jen to chce kvalitní lithiové baterie a fachčí to i při mínus 24 °C. Baterie jsem ještě neměnil a jsou tam od července 2010.

alza.cz/...

doplněno 13.02.11 10:33:

Oprava: Baterie od července 2009! To to letí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]