Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám rok starý mobilní telefon LG a poslední týden mi nechodí všechny SMS zprávy, chtěla jsem se zeptat jestli to může být telefonem, nebo Sim kartou, kterou už mám 7 let. Kamarádka měla taky LG telefon a měla stejný problém, ale nevím jestli to není náhoda. Děkuji za odpověď.
První co mě napadlo, že když nechodí všechny je, že máte některého z odesílatelů ve filtrovaných zprávách. Zkuste se "proštrachat" v menu telefonu, tuším že to bude v nastavení SMS a zkuste hledat, jestli jste si nějak omylem nenastavila blokování zpráv. Bude tam číslo od koho nechcete zprávy přijímat. Pokud tam nikoho nemáte, je těžko soudit, zda za to může telefon nebo SIM karta. Zavolat na operátora, pokud by to bylo SIM kartou. měli by to vědět i po telefonu, pak vyměnit SIM, pokud telefonem vyměnit telefon Ale primárně bych zkusil tu blokaci
REset sim karty? to slyším prvně , mimochodem to bude na 100% špatně nadstaveným střediskem zpráv )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.