Nejste přihlášen/a.
ahoj, chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti s obyčejnými čelovkami? sháním něco na doma když bude potřeba si posvítit v dílně když není ruka volná, příp. na turistiku po českých kopcích. nechci utrácet přes tisícovku za led lensry či black diamond. docela se mi líbí tato čelovka za ty prachy to asi prubnu bo mám poštovné grátis - snad :o)
Koupil jsem si čelovky od ťamanů asi za stovku jednu, a na moje domácí, kempovací a garážové použití je dostačující. Svítí dostatečně a nejlepší jsou ovšem blikající červená světýlka , to je prostě bomba.
dík za obsáhlou odpověďď, je mi jasné že čelovka nebude mít parametry jako značkové kusy - nicméně na občasné použití mě bude stačit. z ebay to brát nebudu bo nemám paypal (kvůli jednorázovému nákupu ani nebudu zakládat). asi to prubnu a půjdu do ní bo si budu brát ještě tuto led svítilnu - ještě jednou dík za názory a hlavně mě to už nerozmlouvejte
Cena je sice dobra, ale celovka uz na prvni pohled neprakticka pro pouziti, o kterem si mluvil.
Jednak prilis vycniva dopredu a bude zbytecne prekazet, kazdou chvili s ni nekde zavadis - hlavne, jak ty mluvis o dilne, tak to stoprocentne zavadis a stredovy pasek pres hlavu taky neni pro takovyto typ a pouziti nejidealnejsi. Komplikuje to manipulaci, nasazovani pripadne cepice a pod. Nedocenis to, dokud to nebudes potrebovat. Tenhle tripaskovy system je vhodny pro uplne jinou kategorii celovek a jine pouziti.
V neposledni rade to vypada na pomerne veky zdroj elektriky (krabice na baterky), ktery Te hlavne pri chuzi, behu a vubec jakemkoliv pohybu bude celovku stahavat z cela na oblicej. Zcela jednoznacne. A zadny sebelepe utazeny pasek s tim nic neudela.
Tahle celovka je pouzitelna tak mozna, kdyz si vecer zalezu do stanu, tak abych si posvitil, nez jdu spat. Jinak je uz na prvni pohled k nicemu.
U jednoduche LED svitilny pro obcasne pouziti, rychlou manipulaci a zaroven dobrou ergonomii je daleko vhodnejsi pouhy obvodovy stahovaci popruh plus malo vycnivajici svitilna. Dneska je velmi dobry vyber.
Namatkove:
Cena neni nijak strasna a vubec nepochybuj, ze odvede mnohem lepsi praci a s mensima obtizema, nez ta v tom tvem odkazu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.