Nejste přihlášen/a.
dobry den nevadí kdyz má subwoofer nizsi impedanci nez repro? chtel bych si koupit tento subwoofer elektro.bazos.cz/... ale je u neho Impedance : 4 ohmy a ja mam reppro s 8mi nevadi to? dekuji
uz sem vybral ale rikaji cosik ze potrebuju bud 2 zesilovce nebo jeden s crossoverem nevim co to je a moc drahy pry na djsweb.cz/... coz si budu kupovat neslo by to i jinak? treba pres dvd
nebo nejak abych nemusel kupovat dva nebo tak?
Taringo,Pak zapojíš do výstupů zesilovače jednotlivé satelity-reproduktory a jejich hlasitost patřičně přidáš.SubWoofer zapojíš na výstup pro SW a nastavíš hlasitost tak,aby zvuk ti vyhovoval.Neměl by znít zkresleně(chraptit.)Jediné,co musíš zkontrolovat,je výkon zesilovače.Musí být menší než údaj o W na reproduktoru.Není to výkon hudební ani elektrický.Nazývá se to přebuditelnost repráku,výkon,který do něj hulíš,než odejde k Pánu.Strašně se mi líbí u hifivěže, kde výrobci udávají u repráčku pro panenky výkon 800W.
JABRAKA
no na reprakach je mensi ne na zesilovaci snad to teda nebude chrcet ale subwoofer asi jinci pomuze mi vybrat tady rádce
Jabraka moc dekuji zadne chrapteni a super zvuk jenom ten subwoofer je vazen asi slabsi poradte prosím nejaky do 2000 kč ktrey by stacil treba na mensi party , pemyslel sem o tomhle djsweb.cz/...
zvlada ale ten subwoofer je bmbx asik do auta porad nejaky co se hodi na diskoteku
ten co sem posilal tedka ne?
Já mám menší a vypadá spíš jako normální reprobedna a pořádně jej použít nemůžu, praskali by mi okenní tabulky, ale pokud to budeš pořádat venku, tak je to málo, ale problém nebude v subwoferu, málo dává ten zesilovač
Doplňuji - venku nebo v sále.
tak sem hid pls nejaky odkaz co ej vykony a poradne to aji impulzuje a vydrzi aspon 3 roky
a zesilovani at de taky na HIGH
Není to subwoofer, ale na ozvučení nějakých akcí by to nemuselo být špatné a cena je lidová, dnes mi to přišlo v nbídkách mailem:
Mohu ti ,Taringo,doporučit reproduktory pro hudební skupiny.Liší se hlavně citlivostí.Ta se vyjadřuje v dB.Kvalitní umožňuje vytvářet vysoký akustický tlak.Pokud porovnáš citlivost mezi reproduktory,tak ten s 92 dB protí 86 má dvojnásobný akustický tlak.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.