Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozdílná Impedance

Od: taringa odpovědí: 21 změna:

dobry den nevadí kdyz má subwoofer nizsi impedanci nez repro? chtel bych si koupit tento subwoofer elektro.bazos.cz/... ale je u neho Impedance : 4 ohmy a ja mam reppro s 8mi nevadi to? dekuji

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Když něco pořádného, tak například toto:

dexon.cz/...

taringa
hodnocení

uz sem vybral ale rikaji cosik ze potrebuju bud 2 zesilovce nebo jeden s crossoverem :( nevim co to je a moc drahy pry na djsweb.cz/... coz si budu kupovat neslo by to i jinak? treba pres dvd :-D nebo nejak abych nemusel kupovat dva nebo tak?

hodnocení

0x

Záleží na tom do čeho jej chceš zapojit...

taringa
hodnocení

takze do PC :) propojit to repro s subwooferem a pak do PC :)

taringa
hodnocení

Repro znacky SAMSUNG a THOMPSON a subwoofer JBL 1000 W

taringa
hodnocení

prosim poradte :(

hodnocení

0x

To nepůjde, subwoofer by musel mít svůj zesilovač...

taringa
hodnocení

ja jako zesilovac mam zvlášt Sony 7.1 zesilovac :)

jabraka*
hodnocení

0x

Taringo,Pak zapojíš do výstupů zesilovače jednotlivé satelity-reproduktory a jejich hlasitost patřičně přidáš.SubWoofer zapojíš na výstup pro SW a nastavíš hlasitost tak,aby zvuk ti vyhovoval.Neměl by znít zkresleně(chraptit.)Jediné,co musíš zkontrolovat,je výkon zesilovače.Musí být menší než údaj o W na reproduktoru.Není to výkon hudební ani elektrický.Nazývá se to přebuditelnost repráku,výkon,který do něj hulíš,než odejde k Pánu.Strašně se mi líbí u hifivěže, kde výrobci udávají u repráčku pro panenky výkon 800W.

JABRAKA

raadek*
Taringo, vždyť to je subwoofer do auta. Žádnou kvalitu od něj nečekej, akorát snese větší zátěž. Ten zesilovač si poradí i s impedancí 2 ohmy, takže ti to fungovat bude, ale takovej krám bych nikdy do bytu nekoupil. R.
taringa
hodnocení

takze neradis exa.cz/... ale djsweb.cz/...?

taringa
hodnocení

no na reprakach je mensi ne na zesilovaci snad to teda nebude chrcet :-D ale subwoofer asi jinci pomuze mi vybrat tady rádce

taringa
hodnocení

Jabraka moc dekuji :) zadne chrapteni a super zvuk jenom ten subwoofer je vazen asi slabsi poradte prosím nejaky do 2000 kč ktrey by stacil treba na mensi party , pemyslel sem o tomhle djsweb.cz/...

Jak slabší? Nezvládá to a chraptí nebo málo duní? *smich*

taringa
hodnocení

zvlada ale ten subwoofer je bmbx asik do auta :) porad nejaky co se hodi na diskoteku :-D ten co sem posilal tedka ne?

Já mám menší a vypadá spíš jako normální reprobedna a pořádně jej použít nemůžu, praskali by mi okenní tabulky, ale pokud to budeš pořádat venku, tak je to málo, ale problém nebude v subwoferu, málo dává ten zesilovač ;)

doplněno 12.02.11 09:42:

Doplňuji - venku nebo v sále.

taringa
hodnocení

tak sem hid pls nejaky odkaz co ej vykony a poradne to aji impulzuje :-D a vydrzi aspon 3 roky :-D a zesilovani at de taky na HIGH

hodnocení

0x

Není to subwoofer, ale na ozvučení nějakých akcí by to nemuselo být špatné a cena je lidová, dnes mi to přišlo v nbídkách mailem:

elektroeden.cz/...

jabraka*
hodnocení

0x

Mohu ti ,Taringo,doporučit reproduktory pro hudební skupiny.Liší se hlavně citlivostí.Ta se vyjadřuje v dB.Kvalitní umožňuje vytvářet vysoký akustický tlak.Pokud porovnáš citlivost mezi reproduktory,tak ten s 92 dB protí 86 má dvojnásobný akustický tlak.

JABRAKA

To Jabraka: pises - Pokud porovnáš citlivost mezi reproduktory,tak ten s 92 dB protí 86 má dvojnásobný akustický tlak.

Ako si dospel k tomuto zaveru?

uko
hodnocení

0x

Jabraka k ničemu nedospěl, Jabraka zase blábolí *haha*

výtka
Upozornění od sys hejkal 19. 02. 2011 07:04:05
Nesouhlas se dá vyjádřit i kulturněji. Například tak, jak to učinil Vlado.
Nevnášejme příčiny k hádkám ... Děkuji!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]