Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posílání SMS z registrované SMS brány 1188

Od: smsbrana odpovědí: 3 změna:

zaregistroval jsem se na SMS bráně Operátora O2. Registrace chtěla mobilní číslo. Teď mě napadlo, že když registrace vyžaduje mobilní číslo tak asi se strhávají peníze z kreditu nebo to je jen pro marketingové účely, že mi budou posílat reklamu?

Fungovala by registrace, kdybych zadal číslo někoho kdo má jiného operátora?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

aaaaaaaaaaaaaaaaa
hodnocení

0x

nevím proč si prostě nepřečteš podmínky

1188.cz/...

1188.cz/...

je tam napsané, tedy je jedno jaké číslo a je to zdarma. Platíš tím, že budeš věčně mazat reklamy.

A protože by to byl nástroj pomsty, předpokládám, tak jak je obvyklé, že na udaný telefon přijde zpráva s kódem kterým registraci potrvrdíš.

smsbrana
hodnocení

Podmínky jsem četl, jen mi nebyli zcela jasné :)

aaaaaaaaaaaaaaaaa

jsou hodně špatně (nebo dobře) napsané, záleží na úhlu pohledu a já si to vysvětlil jak jsem napsal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma sms brana

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]