Nejste přihlášen/a.
ahoj. od různých kamarádů mi chodí tzv. OZVI SE SMS. Porati te mi nekdo jak mam tuto sms poslat? KRome toho ze bych ji vlastnorucne napsal. Dik
andromeda, dlouho ses neozval. Co dalekohled a hvězdy? Vyprdni se na OZVI SE SMS. Je to nanic, nic ti to nedá, život ti to nerozjasní. Raději vymysli něco úžasného. Na SMS je škoda času!
no dlouho. nebylo co resit, vse co sem potreboval jsem vedel. DAlekohled a hvezdy? lepsim sem lepsim... :D no, ale me se OZVI SE SMS obcas hodi kdyz potrebuji s nekdym resit neco na dlouho a nemam kredit na zavolani tak sms je na nic...
doplněno 08.02.11 17:59:a facebook,icq a takove veci neni to prave orechove...
Hlavně ji nepiš ručně, to by nebyla zadarmo! Máš Vodafone? Kámoš mi to taky občas posílá, můžu zkusit zjistit, ale mělo by to být na internetu operátora...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.