Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

USB nebylo rozpoznáno

Od: kmacek* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, manžel si koupil navigaci TomTom GO 750, včera jsem ji poprvé připojila k počítači - vše v pořádku, po připojení se nainstalovaly ovladače (bez CD, počítač si spustil aplikaci TomTomHome sám), prostě navigace s počítačem komunikovala. Dnes jsem ale chtěla navigaci opět připojit k počítači, ale neustále mi to píše: ZAŘÍZENÍ USB NEBYLO ROZPOZNÁNO - zkoušela jsem propojení postupně přes 3 různé USB porty i jsem počítač restartovala, ale stále mi to píše to samé - výše uvedené. Prosím můžete mi někdo poradit, co s tím? Moc děkuji. Martina

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mate me jedna vec. Vy jste nic neinstalovali a presto se Vam spustila aplikace TomTomHome? Po pripojeni se samy nainstaluji jen ovladace, nikoliv aplikace ... Presto pokud jste k navigaci nejake CD dostali, nainstaloval bych jej. Mozna se Vam nainstalovaly buhvijake ovladace z windows.

kmacek*
hodnocení

Špatně jsem se vyjádřila, nainstalovaly se ovladače, žádné CD jsme nedostali. Možná jsem to zavinila já, při aktualizaci map mi to psalo, že v navigaci není dostatek místa, tak jsem koupila 4GB SD kartu a šoupla do navigace, to asi byla chyba, to je jediné, co mě napadá

kmacek*
hodnocení

Tak už se mi to po restartu navigace podařilo připojit :) . Pěkný den

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]