Zdravím, doufám, že mi někdo poradíte. Mám doma od Vánoc DVD kameru od SONY s DVD páskami. A když stáhnu video do PC, tak má relativně dost GB, což svědčí o dobré kvalitě videa. Ale myslím si, že DVD kvalita vipadá jinak. Když to shrnu, tak vše nasvědčuje tomu, že by video mělo být kvalitní, ale není...! Mohl by mi prosím někdo poradit, čím by to mohlo být? Takový můj osobní typ je, že video z kamery přetahuji pomocí dodaného programu a USB kabelu. Takže si myslím, že kvůli němu to ztácí na kvalitě... PŘEDEM MOOC DĚKUJI ZA VAŠE ODPOVĚDI A RADY...
1. DVD páska neexistuje 2. Velikost souboru nic nevypovídá o jeho kvalitě 3. Nic nenasvědčuje tomu, že by video mělo být kvalitní 4. USB kabel nedegraduje kvalitu vide ani náhodou 5. Napiš alespoň typ té kamery
tesyk*
Spidere, k Tvému bodu 3. Při USB Streamingu je v porovnání s FireWire značný rozdíl ve kvalitě. Myslím, že tazatel používá právě USB Streaming a proto je zklamán kvalitou.
tesyk*
Chybička se vloudila, nejedná se o bod 3., ale4.
fegu
Ano, mate pravdu, používám USB Streaming. Takže to znamená, že špatná kvalita videa je dána právě tímhle? A jaký přenos bych měl použít k tomu, abych dosáhl lepší kvality? Děkuji!
tesyk*
Zcela nepochybně. Použijte FireWire, či IEEE1394, nebo i-lik, což je pořád jedno a to samé, ale jinak pojmenované, zkrátka jakýkoliv rychlý port a máte vystaráno. Taky doporučuji projít zdejší rubriky, již se to tu několikrát řešilo.
fegu
Mockrát Vám děkuji za vaše rady.
tesyk*
Nemáte zač. Každý jednou začínal.
112211
Spíš by chtělo říct že DVD kvality ve filmech se doahuje tak že se film natočí kamerou za 100vky tisíc a pak se převede do DVD kvality od kamery do 30 tisíc se zas takový zázraky aby to vypadalo dobře na DVD kvalitu očekávat nedaj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.