Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám asi půl roku nový notebook a v levo u kraje na obrazovce se mi udělala taková klikatá čára která je Světlejší než zbytek obrazovky. myslíte že to něják vadí? popřípadě že mi uznají reklamaci?
Fólie je před i za displayem. Za displayem je polarizační a před ním je polarizační kombinovaná s RGB filtrem. Poškození jedné nebo druhé, nebo ztráta polarizačních schopností, způsobí světlejší místo. Pokud by to bylo opravdu jen tou fólií, tak reklamaci uznat musí, ta se dá neopatrným zacházením (nebo i úmyslně) poškodit dost těžko. Takže by to musela být vada materiálu nebo vada při výrobě. Foto by nezaškodilo
ladinpraha:
Dovolím si nesouhlasit, každá vada ne, jsou vady které beze stopy zmizí a třeba i na vždy .
Ale jinak souhlasím, tahle mezi ně rozhodně nepatří, tohle se s velkou pravděpodobností bude jen a jen zhoršovat.
Jo, vymění display, pro šikovného jedince je to záležitost na 15 minut...
doplněno 07.02.11 09:31: Zapoměl jsem dodat, že v servisu to rozhodně na počkání neudělají , spíš ve 30denní zákonné lhůtě.
Jestli to vypadá jako prasklina, tak to bude prasklina. Neznám jinou závadu displaye, která by tak vypadala. A prasklý display? To se bude špatně obhajovat při reklamaci, že se to stalo samo od sebe.No, za pokus to rozhodně stojí.
doplněno 07.02.11 09:02: ...myslíte že to něják vadí? popřípadě že mi uznají reklamaci?... - to mě rozesmálo, jestli to vadí musíš vědět sám, já za sebe mohu prohlásit, že mě to nevadí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.