Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Se xperia x 10 mini pro

Od: jiri999 odpovědí: 3 změna:

ahoj, mám xperii x 10 mini pro a nevím jak mám zjistit jaké kontakty mám na sim kartě. Jak se k nim dostanu? V mauálu o tom není ani zmínka. Nejde ani zkopírovat kontakty na sim. Co když ten telefon např. utopím, jak se k těm kontaktům dostanu, když nebudou na sim kartě? Nebo to prostě nijak nejde? Děkuju moc za každou radu..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

S tímhle telefonem nemám zkušenosti, takže jen pár základních "věcí":

Kopírování kontaktů z telefonu na SIM už telefon neumožňuje možná z toho důvodu, že SIMka umí pouze vazbu JMÉNO - ČÍSLO, a nic jiného z Vašich údajů jednotlivých kontaktů neumí ošetřit.

Pokud telefon utopíte, na kontakty v telefonu se už nedostanete. Můžete použít služby rozumného servisu, který z Vašeho vodou zdevastovaného telefonu "vyndá" součástku s důležitými informacemi a tyto informace z tohoto mnohonožičkového broučka vydloube - ovšem je to akce náročná na čas a vybavení, takže to nebude "za hubičku".

Tyto telefony už jsou připraveny k zálohování na PC, takže pokud na tyto zálohy nebudete kašlat, budete mít téměř vždy aktuální kontakty z utopeného mobilu v compu...

Pokud utopíte mobil, okamžitě vyndejte baterii a předejte mobila k oživení odborníkům (je 95%-ní šance na návrat do původního stavu). Pokud tam baterku ponecháte, nebo ho jen osušíte a baterii tam vrazíte zpátky, je 99%-ní pravděpodobnost, že mobil nejpozději během týdne odejde do věčných lovišť...

hg2o3*
hodnocení

0x

ahoj,já jsem měla stejný problém na záčátku se mi tam objevilka taková tabulka které jsem nevenovala moc pozornosti,ale právě tato tabulka má za ukol přenést kontakty ze sim do tel a opačně...Nevím kde jí sehnat po tom co je již telefon v provozu,ale mě se to povedlo tím že jsem do telefonu strčila jinou sim a ta tabulka se tam objevila znova...

jiri999
hodnocení

Děkuju, zkusím nějak pořešit a uvidí se..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]