Nejste přihlášen/a.
Dostal jsem se do problému. Mám signál v antenách anlog i digit. - panelový byt. Na televizi přijmu analog i digital. Jenže vlastním starší přístroj videorekorder NV-FJ712, které při proladění načte pouze analog. signály. Tento přístroj je velmi kvalitní a vypisuje z pásku nahrané pořady. Nechtěl bych ho hodit do sbětu. Co s tím udělat abych mohl nahrát na video i novější vysilače, které jsou v okolí v digitu. Setobox nemohu použítm protože televize signál bere a ze setoboxu jde digital. Mě jde ale o nahrání programu vysilačů, které jsou již pouze v digitu a tento signál mi videorekorder nevezme.
Děkuji za obě odpovědi. Už se mi rosvítilo. Vždyť proto byly setoboxy aby bylo možno přijímat na starých televizorech Digital. Vím to dávno ale asi mě zakočil ten ,,konec světa" nebo co. Možná snad i ztráta ministryně obrany. Já jsem si to otočil a to co již je, jsem chtěl obrátit. D/A na A/D. Tak mi promiňte.
Vysvětlení, jaké jsou možnosti a úskalí s nahráváním po digitalizaci TV vysílání: Nahrávání videa v/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.