Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia E51 - nahrání softwaru

Od: karel1711* odpovědí: 6 změna:
mám tel. Nokia E51 a tyto problémy. Při volání mi to odpojí s hlášením že síť je zaneprázdněna a spadne mi logo operátora zároveň se signálem. Když dám simku do jiného tel. Tak to je ok. Při pokusu o připojení k pc přes pc nokia suite mi to tel.najde ale při pokusu o připojení na net mi to v pc napíše že je chyba v hardweru. Vše ale fungovalo. Zároveň připojeni na net v mobilu funguje. Občas mi to napíše chyba systému. Dále mi nechce ukončit hovor-někdy. Trvá mu to. Chci se zeptat jestli může být poškozený software v mobilu a jestli lze nahrát nový?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

0x

Ano,dal by se nahrát nový firmaware.

Pokud je telefon v záruce,bude asi lepší pozálohovat data,naformátovat telefon a odnést ho na záruční opravu.

karel1711*
hodnocení

nový není mam ho z druhé ruky. Jen ještě dotaz může to být tím firmwarem? A kolik to tak stojí to nahrátí? Jestli nebude lepší nový
pepyk93*

Ano,nejspíše to bude firmwarem.Můžete ho upgradovat zadarmo pomocí programu Nokia Software Updeter.

Návod například zde : esomobil.cz/...

karel1711*
hodnocení

a jde to přímo z mobilu? Ted jsem přes něj tady.
pepyk93*

U některých mobilů existuje tzv. OTA firmware upgrade,což je aktualizace bez pomoci PC,jen pomocí mobilu a internetového připojení.

Nejsem si však jist,zda to zrovna váš mobil podporuje.Já jsem spíše zastáncem aktualizace přes PC.

karel1711*
hodnocení

tak to Ota mi napiše při připojení jako modem. Dival jsem se na ten předchozi odkaz ale nevim co přesně mám stahnout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]