Nejste přihlášen/a.
Prosím o pomoc.Sami se mi ztišují reprobedny.Zesilovač je v pořádku.Dle známého nejspíš odešly vyhybky.Dají se opravit,nebo je zapotřebí jejich výměna.Kde a jaké se dají sehnat.Přikládám foto.Děkuji.
Tak je někde v bednách špatný spoj nebo přímo studeňák, zrovna před pěti minutami jsem něco podobného řešil, studený spoj přímo na pájecích očkách repráku, který bez problémů hrál asi deset let. Na spoji očko-membrána, takže závada už od výroby vlastního repráku
Neváhal bych a všechno v bednách co je letované bych proletoval, ono toho tam zase moc není, za pár minut by mohlo být po problému.
Právě proto,že odešly obě reprobedny ,jsem myslel že je něco odpálené v té elektronice,co jsem vyfotil.Svého času jsem zkoušel co zesilovač dokáže a bedny zřejmě nestačily.
A ked si to skusal na plne pecky nepokakal si si repraky?Nema niektory reprak medzizavitovy skrat na cievke?Tym padom sa cievka prehrieva a zvysuje sa odpor cievky a vysledok je utlm zvuku.Az ano tak ti pomoze len previnut cievky v repraku no ci sa to oplati to neviem,zalezi od reprakov.Este pozry ci nemas nahodou prelomeny drot co ide priamo do repraka od pajacieho ocka.Mal som par krat takto znicene repraky a prejavovali sa podobne.Tie drotiky sa zvyknu kmitanim prelomit zvlast pri dnesnej "basovej"reprodukcii hudby.Opatrne som ich prepojil a zavada bola za cas odstranena.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.