Nejste přihlášen/a.
Telefon mám permanentně u sebe a najednou mi dnes ráno přijde SMS, že se mi XY včera 5 x pokoušel dovolat - shodou okolností dlužník, což on také tvrdí. Je možné to nějak fingovat nebo je to skutečně nějak možné? Ještě se mi to nestalo. díky
No a nemohl vám volat v době, kdy jste telefonoval s někým jiným? Můj manžel si tvrdohlavě stojí za tím, že v takovém případě jednak slyší, že mu někdo volá, jednak to má mezi nepřijatými hovory... ale já sama byla u toho, když mu dcera volala, on měl obsazeno a přitom on o tom ani nevěděl, že by mu někdo volal (nebyl to jediný případ, ale u tohoho jsem byla osobně)
Mne se tohle stava casto. Mam problem s telefonem samsung, ze mi casto vypadne sit ale telefon se tvari, ze sit je dostupna, takze si ani nevsimnu, ze jsem nedostupna a zaregistruju to az v momente, kdy mam opet sit a dojdou mi sms s informaci, kdo se mi kdy pokousel dovolat.
Stává se mi totéž.
A v popsaném případě v tázce by ani enmuselo jít o vadu telefonu, není možné, že třeba někde v domě máte slabý signál?
Jinak pokud je SMS skutečně od operátora, nafingovat to podle mě nejde.
doplněno 31.12.12 13:42:Pokud si nejste jistá, jak vypadá sms o zmeškaném hovorub a vašeho konkrétního operátora, prostě to ozkoušejte tak, že úmyslně hovor zmeškáte...
Take se stávalo, že mi kamarád volal a můj mobil nezaznamenal hovor. Nakonec jsem zjistil,že nemám doma v pokojíku signál od Vodafonu. Dal jsem mu číslo na O² a už se to neopakovalo. Přeci jen O²˛ má lépe pokrytou síť signálem.
Je zajímavé, že ta zpráva " uživatel se vám pokoušel 5x dovolat atd. přišla z jeho telefonu a ne z 999-, čili od operátora-.
Nevím jak u jiných operátorů, ale u O2 je to běžné. Je to takové vylepšení, aby bylo možné jen stiskem zeleného tlačítka ihned volat zpět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.