Nejste přihlášen/a.
Přítel odjel na delší dobu do Rakouska, má rooming O2. Dá se přes nějakou bránu (www.sms.cz) nebo nějakou rakouskou jemu na mobil posílat SMS zadarmo? Nebo to bude vždy placené? Nebo mu SMS takto poslané ani nedojdou?
Používám VOIP telefon od www.odorik.cz . Stačí si stáhnout malý prográmek a sluchátka pro Skype - telefonování a posílání SMS z PC. SMS do celého světa za 1 Kč s potvrzením doručení, cena volání do Rakouska na mobil 1,96 Kč (účtování po sekundách).
doplněno 01.02.11 15:04:1,96 Kč/min
doplněno 01.02.11 15:17:Sorry, já vím, ale když nikdo zatím neporadil, tak jsem navrhnul nejlevnější řešeni které znám. Třeba vám někdo poradí rakouskou bránu.
doplněno 01.02.11 15:34:Zkuste se prokousat touto nabídkou německé brány, pravděpodobně je funkční i do Rakouska http://www.hallo.de/
Kdysi na to byl program,dal se najít na www.slunecnice.cz , do vyhledávače napíšete "sms zdarma" nebo "sms do zahraničí", já už přesně nevím.Ale ohlasy od lidí,kteří si program stáhli,byly negativní.Nebyl tam totiž nikdo,komu by to fungovalo.
Ale je to informace stará pár měsíců,zkuste skouknout,třeba už je tam něco jiného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.