Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapnutí telefonu nefunguje - špatné tlačítko

Od: jituse odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,mám problém.V létě jsem dostala od mamky telefon NOKIA 5600 express music, jedná se o to ,že z nějákého důvodu mi přestalo fungovat tlačítko na vypínání a zapínání telefonu a k nešastné náhodě se mi telefon vybil. Te¨d nevím jestli je nějáký jiný způsob zapnutí telefonu,proto se ptám zda někdo netušíte jak telefon zapnout a nebo jestli už je jediná možnost a to mobilní opravna?

Děkuji za odpovědi

Jituše

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

K zapnutí telefonu se dá použít pouze určené tlačítko.

Zkusila jste ten telefon nabít? Nechte ho nabíjet tak hodinu,vypojte nabíječku a zkuste zapnout.

Jinak opravna.

jituse
hodnocení

zkusim to,ale i dkyž se nabije tak ho tezko zapnu kyz to tlacitko nejde.. a netusite kolik by to tak mohlo stát?

Ani korunu.Telefon máte přece v záruce.

jituse
hodnocení

Já mám pocit že už ne... ale děkuji za radu..:):)

Na telefon máte záruku dva roky.Pokud je po záruce nebo nemáte doklad,myslím,že dvě tři stovky za opravu musí stačit.Pokud je to jen tlačítko.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]