Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Koupil jsem si set-top-box a naladil jsem všechny kanály (ČT1, 2, 24, 4, Nova, Ncinema, Prima, pr.Cool, Barrandov) ale bohužel se mi nedaří dobře naladit TV Public. Síla a kvalita signálu jsou nízké, obraz samozřejmě kostičkuje, i po přeinstalaci problém zůstává. Na ostatních televizorech, které jsou v domě napojené na stejnou anténu jako můj televizor, TV Public funguje bez problémů.
Mohli byste mi, prosím, poradit, jak správně naladit? Nebo pokud víte odkaz, kde se toto řeší, nebo je problém rozsáhlejší, napište.
Děkuji za odpověď.
M.
TV Public patří do multiplexu 3,nemusí být vysílán všemi vysílači.Vy přijímáte signál ze vzdáleného vysílače.Ale vypadá to,že se odmlčí stejně jako Z1,přestože je to prima program.
Drahý provoz,je to soukromá stanice,sice vlastněná multimilionáři,ale nikdo nechce doplácet na ztrátovost.Objem reklam nebyl ve výši,která by pokryla provoz.
celkem mě překvapuje, že někdo kdo již viděl public má potřebu naladit si ji na další TV, zřejmě forma masochismu. A nemá to cenu řešit, za chvíli bude beztak pryč digizone.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.