Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV Public

Od: mykka* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den. Koupil jsem si set-top-box a naladil jsem všechny kanály (ČT1, 2, 24, 4, Nova, Ncinema, Prima, pr.Cool, Barrandov) ale bohužel se mi nedaří dobře naladit TV Public. Síla a kvalita signálu jsou nízké, obraz samozřejmě kostičkuje, i po přeinstalaci problém zůstává. Na ostatních televizorech, které jsou v domě napojené na stejnou anténu jako můj televizor, TV Public funguje bez problémů.

Mohli byste mi, prosím, poradit, jak správně naladit? Nebo pokud víte odkaz, kde se toto řeší, nebo je problém rozsáhlejší, napište.

Děkuji za odpověď.

M.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

TV Public patří do multiplexu 3,nemusí být vysílán všemi vysílači.Vy přijímáte signál ze vzdáleného vysílače.Ale vypadá to,že se odmlčí stejně jako Z1,přestože je to prima program.

mykka*
hodnocení

Děkuji. A z jakého důvodu skončila Z1?

Drahý provoz,je to soukromá stanice,sice vlastněná multimilionáři,ale nikdo nechce doplácet na ztrátovost.Objem reklam nebyl ve výši,která by pokryla provoz.

mykka*
hodnocení

Díky, takže se nebudu snažit to řešit.

M.

Je to jen dohad,který se objevil na internetu,takže mě neberte za slovo.Je pravdou,že Public je v tomto okamžiku jedinou stanicí,která vysílá v multiplexu 3,takže náklady na provoz jsou vysoké (zbylé dvě stanice na 3 vysílají pouze v Praze).

aaaaaaaaaaaaaaaaa
hodnocení

0x

celkem mě překvapuje, že někdo kdo již viděl public má potřebu naladit si ji na další TV, zřejmě forma masochismu. A nemá to cenu řešit, za chvíli bude beztak pryč digizone.cz/...

jirbar*

Občas se někdo najde kdo kouká na inteligentnější programy než je televize Nova.

jabraka*

Ano,třeba moje žena.

Ale to jsem říci nechtěl.Publik dokonce vysílá i na internetu.

JABRAKA

doplněno 31.01.11 09:43:

publictv.cz/...

JABR

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]