Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Servis PS2

Od: jer7 odpovědí: 7 změna:

Prosim poradí někdo servis na opravu PS2 v Mladé Boleslavi, nebo Mělníku? Na netu jsem nic kloudného nenašel, díky předem

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marek25*
hodnocení

0x

podle toho co stím máš. Na 99 % odchází laser. Ten si můžeš vyměnit sám to není žádný problém

jer7
hodnocení

Ano asi laser... nejdřív to blblo, tak jsem to chtěl vyčistit a už to nečte vubec, takže sám se do toho pouštět nebudu.

Ale přemýšlím, jestli má smysl to vubec opravovat, když nový PS2 stojí 2400, nebo třeba jít už rovnou do PS3

marek25*

určitě má ale né přes servis. Laser stojí cca 150 kč a opravdu to není složité.

doplněno 31.01.11 16:20:

nepřečetl jsem si to celé.

Ps3 je super kup a uvidíš

jer7
hodnocení

Věřim že je super, ale abych si ho koupil, potřebuju přesvědčit, že ty prachy za to se vyplatí dát. Vim že má hdd, wifi, atd... ale jak to v praxi využiju? To nikde nepíšou, k čemu to všechno konkrétně je

marek25*

já mám ps3 asi skoro 5 let. Když to napíšu v kostce dá se na tom dělat všechno kromě vypalování tady je link jukni na to www.konzolista.cz

jer7
hodnocení

Načetl jsem toho dost, ale nikde nepíšou, jestli můžu dát hru z dvd na hdd a hrát jen z něho a šetřit tim laser, jestli je wifi jen k připojení na net, nebo lze použít PS3 i jako router a tak.. prostě nenašel jsem konkrétní použití těch vychyták.

Jo a když ten laser stojí 150, kde se dá sehnat? Je víc druhů a nejlevnější jsem našel za 800

marek25*

hry nejsou na dvd ale na Blu-Ray. Hry jsou velke cca 4 gb až cca 40 gb. Takže při velikosti HDD 320 giga by jsi tam toho moc nedal. HDD je na film na hry z ps1, na HDD se kopírují data u některých her aby hra rychleji načítala. Wifi je na připojení k netu.

PS2 laser: těch 800 je normál tady v čechách jsou to zloději. Laser nestojí 150 ( jsem se radši podíval ) stojí 10,9 dolaru přesně i s poštou obrazek si udělej sám

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]