Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám rc mini vrtulník S929, který je údajně nejlepší světa, předčil SYMA S107, ale mám jej od včerejška, včera krásně létal a dnes vzlétnu a místo aby byl díky vestavěnému gyroskopu na místě ve vzduchu, abych jej dále mohl ovádat, rozletí se do nějaké zdi a narazí, bez toho, aniž bych tam vůbec určil směr, nevíte, čím to je?
Předem děkuji.
rozletí se dopředu? tzn. čumák klesne, ocas jde nahoru a vrtulník letí dopředu? nebo dozadu?
A nebo se nakloní do boku?
Pokud dopředu / dozadu, pravděpodobně je závada v zadním motorku - špatné otáčky - pokud to lze vytrimovat - jsou li tam nějaká tlačítka jako ty dvě L a R tak zkusit trim, pokud ne, reklamace - odešel motorek nebo řídicí jednotka ve vrtulníku - tyto vrtulníky mají přijmač, regulátor, gyroskop na jedné destičce DPS a nějaké ND na něj neseženete.
Pokud do boku/ otáčí se tak vytrimovat mačkáním tlačítek L nebo R, určitě to je popsané v návodu, pokud to nepomůže, opět reklamace - odchází jeden z motorů/ jeho regulátor což způsobuje, že jeden z rotorů má jiné otáčky.
Rotory se točí proti sobě a musejí mít vždy stejnou rychlost.
Jinak s vrtulníky mám něco (desítky hodin) odlétáno, stejně jako s letadly, ale ne tyto hračky, ale opravdu modely a toto bych rozhodně neoznačoval jako nejlepší, v podobné kategorii bych zvolil například Blade MCX to už je model a ne hračka - řízení cyklikou- možnost náklonu i náklopu, bohužel, odpovídá tomu i cena.
Když držím vrtulníček za ližiny, spustím vrtuli a pak vypnu, předn ozubené kolečko od motoru se zastaví a zadní taky, ale až asi o 5 minut později.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.