Zdravím všechny,hledám lidičky,kteří mají zkušenosti s videokamerou Sony TRV 265 E.Koupil jsem ji s tím,že umí VHS kazetu zkopírovat ,nebo převést do PC pomocí rozhraní 1394.Všechno mám ,jenom VHS v PC nemám(zatím).Může mi někdo poradit?Předem děkuji.
Mám tu kameru taky, z VHS jsem to ještě nezkoušel, ale mělo by to jít přes ten žlutý konektor Jack 3,5 mm. Ale pozor je 4 pólový a asi se bude muset použít kabel audio/video in. Pohříchu tištěný návod nemůžu najít.
tesyk*
Teď to po sobě čtu a vidím, že jsem to nenapsal celé. Tím jackem se samozřejmě transportuje pouze zvuk, na obraz se použije konektor pro S-video.
multa*
Zdravím a omlouvám se za pozdní odpověď(byl jsem mimo).Ten kabel s jackem mám,ale tam je přece 1 kanál obrazový(žlutý CINCH na druhé straně)a dva zvukové,tak proč ještě S-video(navíc bych musel sehnat videorekordér,který má S-video výstup,to by snad šlo.Dotazem na SONY.cz mi bylo sděleno,že tyto kamery takový režim nepodporují.Na můj druhý dotaz,tak proč tedy ty funkční tlačítka REC vpravo vedle PAUSE ,už mi neodpověděli(tzv.zákaznická podpora).Nakonec jsem to vyřešil vypálením VHS na DVD a do počítače jsem to dostal přes Pinnacle studio 9,ale další problém-v momentě,kdy jsem přesunul videoklipy do projektu ,rozsynchronizoval se mi obraz od zvuku.Takže jsem zase na začátku,tedy v p...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.