Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit mp3 sony? (jakýkoli oobchod)

Od: hangar® odpovědí: 5 změna:

Ahujík lidičky, máte někdo tucha či radu kde koupit tento mp3 přehrávač..?

sony.lv/...

Popř jeho brášky s různě velkou pamětí...

Našel jsem vždy jeho kolegy bud o generaci mladší anebo starší a přímo tento kousek ne..

Díky moc za všechny tipy vedoucí k zakoupení :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

ono to není k mání vůbec nikde, ani ve světě. Kdyby se to vyrábělo, šlo by to objednat přes SONY ElviaPro...

hodnocení

Ono se kupa věcí nevyrábí a lze je koupit. Jak nové tak jeté.no našel jsm lecos ale přímo tohoto šmudlíka ne, chjo.Jeho předchůdce již skonal *plac*

hodnocení

0x

Jo, to znám, o něco dobrého, vymazleného, vychytaného... člověk přijde a patřičný nástupce není - vždy mu něco chybí a podle zákona schválnosti - zrovna to důležité - trefil jsem se?

hodnocení

Chybí..když já mu nenašel ani nic podobné..nechápu jaktože to nelze najít ani jeté..chjooooo fnuk..to je naschvál..

Všechno podoné vipadá jak ajfoun anebo menší ajfoun..klasicka mptrojka s výdrží cca 40 hod už nejde najít..fnuk.

pravdomluvny*

hangare, zkus zaplakat na adresu výrobce, pošli mu tu svou mrtvolku, vychval ji do nebe a oni Ti třeba pošlou nového živého miláčka ;)*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]