Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, měl bych dotaz,chci si koupit DVD přehrávač,ale nedokážu se v tom orientovat jaké technické parametry bych měl upřednostnit.Chtěl bych ho používat na filmy,hudbu i jako projekci fota.Taky jsem slyšel názor,že některé přehrávače nedokážou přehrát vypálené CD.Děkuji.
Co je VŠE. Přehraje MKV a WMV. To již přehrávače taky umějí. A nejspíš přehraje maximálně 768x576
Full HD zvládá, což je pro mě ale nepodstatné, důležité bylo při výběru přehrání DivX a vstup USB. Co víc si od přehrávače přát?
Mě osobně postačuje USB vstu v TV, kdy se kouknu na co se mi zlíbí a je mi jedno, jestli je to v avi., DVD nebo FullHD
Tak Full HD nezvládá, ale to není pro mnoho uživatelů opravdu duležité. Mizerný obraz není překážkou, jen když toho je na médiu co nejvíce.
Ano, má to pouze up-scaling
Full HD Upscaling (TV)
Pro sledování kvalitního obrazu záznamu uloženého na nových záznamových médiích, jako jsou Blu-ray disky, jsou k dispozici displeje schopné zobrazit 1920 x 1080 bodů odpovídajících formátu HDTV. Mnohé LCD a plazmové TV takové rozlišení již mají. Ale co se sbírkou oblíbených DVD disků, které obsahují záznam s nižším rozlišením? Pro vysoce kvalitní přehrávání záznamu se standardním rozlišením (SDTV) na televizorech s obrazovkou Full HD jsou systémy domácího kina vybaveny funkcí Upscaling, která převádí rozlišení záznamu SDTV do rozlišení Full HD. To umožňuje vysoce kvalitní sledování fi lmů na DVD discích v televizoru s rozlišením Full HD.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.