Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký DVD přehrávač

Od: partysx44 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, měl bych dotaz,chci si koupit DVD přehrávač,ale nedokážu se v tom orientovat jaké technické parametry bych měl upřednostnit.Chtěl bych ho používat na filmy,hudbu i jako projekci fota.Taky jsem slyšel názor,že některé přehrávače nedokážou přehrát vypálené CD.Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

Před rokem jsem kupoval tento: aworld.eu/...

Přehraju vše jak z DVD tak USB.

jirbar*

Co je VŠE. Přehraje MKV a WMV. To již přehrávače taky umějí. A nejspíš přehraje maximálně 768x576

vosikac*

Full HD zvládá, což je pro mě ale nepodstatné:), důležité bylo při výběru přehrání DivX a vstup USB. Co víc si od přehrávače přát?

Mě osobně postačuje USB vstu v TV, kdy se kouknu na co se mi zlíbí a je mi jedno, jestli je to v avi., DVD nebo FullHD:-P

jofa*

Tak Full HD nezvládá, ale to není pro mnoho uživatelů opravdu duležité. Mizerný obraz není překážkou, jen když toho je na médiu co nejvíce.

vosikac*

Ano, má to pouze up-scaling*hi*

Full HD Upscaling (TV)
Pro sledování kvalitního obrazu záznamu uloženého na nových záznamových médiích, jako jsou Blu-ray disky, jsou k dispozici displeje schopné zobrazit 1920 x 1080 bodů odpovídajících formátu HDTV. Mnohé LCD a plazmové TV takové rozlišení již mají. Ale co se sbírkou oblíbených DVD disků, které obsahují záznam s nižším rozlišením? Pro vysoce kvalitní přehrávání záznamu se standardním rozlišením (SDTV) na televizorech s obrazovkou Full HD jsou systémy domácího kina vybaveny funkcí Upscaling, která převádí rozlišení záznamu SDTV do rozlišení Full HD. To umožňuje vysoce kvalitní sledování fi lmů na DVD discích v televizoru s rozlišením Full HD.

jirbar*

USB a že umí DIVX to má dnes již kažé DVD. I ten největší šmejd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]