Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV philips 14pt1563-lazení bez DO

Od: bob15 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, nevíte prosím někdo jak naladit tuto TV bez dálkového ovladače? Na televizi jsou jen tři tlačítka(menu,+,-), a nemůžu přijít na to, jak tuto tv naladadit. Děkuji moc

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Budete se muset smířit s faktem, že drtivá většina dnešních TV se bez DO dá naladit jen VELMI těžko...pokud vůbec.

Sežeňtě si nový DO, pokud starý již nefunguje.

bob15
hodnocení

našel jsem ještě fotku televize download.p4c.phil/...

hodnocení

0x

To jsem se setkal taky s modelem TV, která bez dálkového ovládání naladit šla, ale uložit do paměti se to dalo jenom dálkovým ovládáním - to mi přišlo, že konstruktéři byli asi pod vlivem když to kreslili na papír *bzum*.

jabraka*
hodnocení

0x

Uvědomuji si,že svouji starou televizi Philips jsem bez problému přelaďoval Tesla dálkovým ovladačem.Jinak jsou na trhu univerzální ovladače,kterými lze ovládat skoro vše.

JABRAKA

Pravda...univerzální DO se prodávají i v LIDLu...mají je tam stan každý půlrok. Stojí snad od 200Kč...

bob15
hodnocení

všem díky, ale vyřešil jsem to přes video. TV je nastavena na AV a přes video jsem naladil satelit.

K té televizi ovladač mám, ale není originál, ale všechno až na lazení funguje, takže vyřešeno

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]