Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava dotykového displeje

Od: annak odpovědí: 3 změna:

Ahoj všichni , potřebuju radu .mám asi týden starý telefon Nokia C6 a dneska ráno mě spadl na zem ,tudíž mě praskl dotykovej displej.Potřebovala bych vědět kolik tak asi bude stát oprava displeje.Děkuju za vaši radu ;)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Displej jako takový by mohl stát kolem šesti stovek.Pokud je poškozena i dotyková vrstva,tak bude třeba ještě pár stovek přitlačit.

akaraskova*
hodnocení

Tak Děkuju aspoň mám přehled., projdu pár opraven a pozeptám se co a jak .:)

davepast
hodnocení

0x

Displej stojí kolem 700 - 1000Kč jde o to jestli je prasklá jen totyková vrstva - nejde ovládat nebo je na disleji černej fleknebo čára.

Výměna jak kde, jsem schopen displej za 150-200Kč vyměnit, ale nebudeš mít záruku pokud by se s tim potom stalo něco jinýho.

Aby zůstala záruka tak výměna jedině tam kde jsi to kupovala nebo nokia servis a tam to bude pěkně drahý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]