Ahoj lidi, chci se zeptat, když jdu na svém mobilu na facebook, objeví se mi u přihlášení nabídka na stažení rychlejšího facebooku. Když na to kliknu, načte se mi google play a mám šanci si tento facebook aktualizovat. takže k otázce, jsem laik, proto se ptám, jestli po aktualizaci bude ten facebook stále přes wifi, nebo jestli už je to placená verze. Předem dík za odpovědi.
Když si stáhneš aplikaci Facebook z google play, nijak se nemění to, jakým způsobem se připojuješ k internetu. Jestli se vždy připojuješ přes wifi, bude si to brát data z wifi. Jestli se někdy z wifi odpojíš a naskočí ti např. internet na den, bude si to brát data z toho. Naprosto stejně, jako když na Facebook koukáš skrz prohlížeč.
Jen v té aplikaci je to přehlednější + si můžeš nastavit, že ti na určité věci vyskočí upozornění, i když je aplikace zavřená.
doplněno 31.12.12 00:29:
To už bohužel netuším.
trollak
Díky za odpověď mám telefon HTC Desire x, ve kterém už byla nainstalovaná aplikace Chrome, já ale využívám obyčejný Internet, který mě upozorní na to, když nemám zapnutou wifi ani mobilní síť, abych si jedno z toho zapnul. Chrome to nedělá, zapne se wifi, newifi, tak nevím.
trollak
Mám ještě jeden problém, myslíte, že nezobrazování se fotek na fb a nenačítání youtube bude wifinou? Rychlost připojení 54mbps
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.