Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mrtvý pixel na telefonu

Od: daniell* odpovědí: 7 změna:

mám nový telefon samsung galaxy ACE II a všiml sem si nemilé věci jeden pixel přibližně uprostřed displeje se rozhodl přestat fungovat a niní je tedy trvale bílý což mě trochu štve jde tato situace nějak řešit co my na to řekne prodejce? .

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Výrobci mají ve zvyku už v manuálu upozornit na to, že se to může stát a že to nemá na funkci přístoje vliv.

Něco o vadách LCD:

realtimetec.cz/...

buss
hodnocení

0x

Já bych se zeptal přímo prodejce, doporučeného servisu je pravděpodobné, že určitý počet vadných pixelů je nereklamovatelný (u NB záleží na rozlišení, je na to norma, není problém vyhledat). Je-li to dražší stroj, co o tom říká manuál?

daniell*
hodnocení

zavolal jsem do samsungu a tam my řekli že mají toleranci 0 mrtvých pixelu a mobil tedy můžu zaslat na reklamaci a oni my to rádi vymění ale že protože mám ještě dlouho reklamační dobu 2 roky bych měl raději počkat třeba jich odejde více nebo tak něco kvůli takovéto věci je prý zbytečné být měsíc bez mobilu a mám ho tam poslat až někdy ke konci záruční doby nebo tak nějak za rok .

buss

No a je po ftákách, a mohlo to být hned.

daniell*
hodnocení

tak teď to alespon vědí i ostatní že jim Samsung vyreklamuje i jeden pixel , vím že třeba s nokií to nejde tam musí být určítý počet procent jen už nevím kolik. ;)

frkotou*
hodnocení

0x

Dokonce na to fungu je i tohle

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]