Nejste přihlášen/a.
mám nový telefon samsung galaxy ACE II a všiml sem si nemilé věci jeden pixel přibližně uprostřed displeje se rozhodl přestat fungovat a niní je tedy trvale bílý což mě trochu štve jde tato situace nějak řešit co my na to řekne prodejce? .
Výrobci mají ve zvyku už v manuálu upozornit na to, že se to může stát a že to nemá na funkci přístoje vliv.
zavolal jsem do samsungu a tam my řekli že mají toleranci 0 mrtvých pixelu a mobil tedy můžu zaslat na reklamaci a oni my to rádi vymění ale že protože mám ještě dlouho reklamační dobu 2 roky bych měl raději počkat třeba jich odejde více nebo tak něco kvůli takovéto věci je prý zbytečné být měsíc bez mobilu a mám ho tam poslat až někdy ke konci záruční doby nebo tak nějak za rok .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.