Ahoj, chtěla bych vám položit otázku, která mě docela zajímá a to, že jsem si včera prodloužila na dva roky paušál a dostala pěkný mobil za 1 korunu. Napadlo mě zda tyto telefony které se prodávají za korunu nemohou být například zdravotně závadné či méně kvalitní. Má z toho potom T-mobile nějaké výhody takhle je dávat. DÍK
Jsou to mobily jako každé jiné. T-mobile ti ho za úpis na další dva roky prodá za tu symbolickou jednu korunu. Je to pro něj výhodné (a pro tebe asi taky). Podobné akce mají i jiní operátoři.
Ahoj Katko, kolik Ti je prosím let? T-mobile dostane za mobil samozřejmě bohatě zaplaceno - od Tebe! Zkus si příště koupit stejný mobil zase za korunu bez služeb a uvidíš jak dopadneš. Kdysi byla u nás vysílána reklama jak jedna automobilka prodávala čtyři pneumatiky asi za 380 000kč, A K TOMU NOVÝ VŮZ ZDARMA, co myslíš kolik pak prodali aut bez gum? Já bych řekl, že asi ani jedno...
Jo, a méně kvalitní jsou asi všechny mobily které se u nás prodávají. Opravdu dobré mobily nejsou GSM ale satelitní, a ty se jen tak koupit nedostanou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.