Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Meteostanice evolve

Od: hmm odpovědí: 1 změna:

Dobry den,mam problem s meteostanici EVOLVE REVOLUTION , za zadnou cenu (ani podle navodu) se mi nechce sparovat usb vysilac s hlavni jednotkou. to znamena ze v hlavni jednotce neni zadna predpoved,ale v programu 4-Day Forecast je pocasi aktualizovano.ze zacatku to jelo v poho ale pak sem usb na chvili odpojil a od te doby nic. Moc prosim o radu! Dekuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

kristofova
hodnocení

0x

Dobrý deň, ja mám Evovle Pilot a ide mi na 100%.

Zle sa párovalo zariadenie USB so stanicou, pomohli mi vytiahnuté baterky, ktoré som vložila a párovanie som robila v celkom inej miestnosti, kde nebolo žiadne zariadenie, mám namysli monitory, wifi a pod. Tiež som chcela za chodu počítača odpoliť zariadenie s USB , ale hned mi to dalo nejakú hlášku a tak som ho znovu pripojila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]