Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Manuál Sharp

Od: itv odpovědí: 4 změna:
kde seženu český manuál na dom.kino SHARP model HT-CN500DVH? dík

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mato*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
U prodejce.Je to jeho povinnost.
itv
hodnocení

no, dík za odpověď, ale to DK mám asi 3 roky a při stěhování se mi právě český manuál od prodejce ztratil. navíc tento prodejce už neexistuje. Spíš jsem chtěl vědět, kde bych to našel na netu (odkaz na nějaký spec.stránky), protože na stránkách sharpu jsem nenašel ani tenhle typ DK, natož pak český manuál. Orig.návod na použití v osmi jazycích mám u sebe, ale bohužel, mě učili jenom rusky...*bzum* (stejně bych tomu nerozuměl).
Buhužel manuály a zvláště české se na netu hledají dosti obtížně,pokud vůbec se sem tam nějaký najde,myslim tedy ty na elektroniku,můžeš zkusti napsat do Sharpu zda by ti ho neposlali mailíkem,já jsem teď v rychlosti nic taky nenašel :(

lomaks*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Doporučuju ti, co radí Maverick, už jsem takhle sehnal manuál k videu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]