Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyjmout z led tv usb?

Od: maddy* odpovědí: 2 změna:

dnes jsem koupila led samsung ue40c 6000 , vložila jsem do druhého shora vstupu usb, přehrála si film a usb nejde vytáhnout. v návodu se nemůžu dopátrat ničeho. nechci vstup poškodit. Mám 16g flashku Kingstone...tahem nejde vyjmout... díky!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkus ho malým kývavým pohybem za současného tahu vytáhnout. USB nemá žádnou pojistku, takže to jít musí. U nových konektorů může být vytažení USB konektoru težší.

maddy*
hodnocení

ooooo díky! povedlo se , ale ten návod je k týdle tv koukám pro vejškaře a jestli bys mi ještě poradil, mám nechat radějc montáž na zeď odborníkovi? zdá se mi to složitý a riskantní.Dííííííík

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]