Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung GT-5230-nepřijímá MMS zprávy

Od: simonatt* odpovědí: 6 změna:

Prosím-poraďte:na telefonu nemohu přijmout poslanou MMS.Myslím,že jsem omylem nějak zablokovala příjem těchto zpráv.Hlásí mi to:Načtení se nezdařilo,neznámá chyba.Opakovat akci?Ale pak zase nic.Jak zprovozním službu zobrazení MMS zprávy?Prosím,poraďte,telefon je nový-od Ježíška-a ani v manuálu jsem se nedověděla,co s tím.Díky! Simona.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

MMSka se musí stáhnout. Zkus se připojit k internetu přes WiFi jestli máš někde možnost.

doplněno 30.12.12 13:04:

Aha. Tento mobil nemá WiFi.

simonatt*
hodnocení

Jen k doplnění informace:

Byly mi poslány 2 MMS-vše došlo a zobrazilo se.Pak jsem požádala syna,aby mi "něco udělal",abych si omylem nenavolila příjem Internetu/mám internet v nooteboku/,a už mně poslaná MMS se mi nezobrazí.Syn je mimo a já nevím,co s tím.Ještě jednou děkuji!

hodnocení

0x

Prověřit nastavení telefonu ohledně příjmu MMS, nebo si nechat poslat aktivační SMS od operátora.

doplněno 30.12.12 15:12:

To je ono, MMS jsou přenášeny stejně jako mobilní internet, pokud to v telefonu vypnul tak vám chodit nemohou.

simonatt*
hodnocení

Děkuji přátelům,co mi odpověděli.Teď mi ještě poraďte: syn zřejmě deaktivoval příjem NETu na mém mobilu.Jak jej zase aktivovat zpátky?Budu nesmírně vděčná za pomoc-mám malinkou vnučku daleko od nás a tak toužím po MMS,které mi dcera posílá.Moc děkuji!S.

simonatt*
hodnocení

Ještě doplňuji:od operátora jsem informována,že mám službu příjmu MMS aktivovanou.

Nejde o deaktivaci netu, ale mobilního datového přenosu, ten se pak dělí na přenos MMS a internet, pokud jste chtěla deaktivovat internet, měl udělat jenom to. Na stránkách operátorů bývají návody ke konkrétním modelům mobilů krok po kroku, tak si to zkontrolujte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]