Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sony Bravia programování pořadů

Od: egroups® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, koupil jsem Sony Bravia KDL-37EX402.Moje první LCD TV.První dojem vcelku dobrý,ale chybí mi tam jedna funkce a sice pomocí EPG si naprogramovat dopředu,na který pořad/program se mi televize přepne v určitou dobu.Tohle uměl můj hloupý set-top-box za 600Kč a předpokládám,že je to naprosto běžná funkce.Nicméně u této TV jsem tuto funkci nenašel.Hledám blbě nebo to tahle TV standartně neumí?Pokud ne,neexistuje nějaká finta upgrade/hack/addon jak tuhle funkci do ní dostat?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jde to. Najeď v EPG na požadovaný program, stiskni Options a tam je volba Upozornit (nebo tak nějak se to jmenuje).

hodnocení

Když jsem v EPG a stisknu OPTIONS,tak se mi akorát zobrazí,zda chci Radio nebo Všechny služby,což jsem nepochopil.Nějaké zobrazení rozsahu času a potvrzení,to se neobjeví.A to už vůbec nemluvím o to,že na STB jsem si mohl nastavit,kdy se to má opakovat,příklad každý den 19:30-20:00 TV Nova-zprávy.

Prověřím to večer a dám ti vědět. Moc tuto funkci nepoužívám. Opakování tam ale určitě nebylo.

Jinak si můžeš ale zapnout timer ( zapnutí a vypnutí TV v daný čas ).

hodnocení

Vypnutí vím.Ale zapnutí?To jsem nenašel.

V EPG dáš na zvoleném pořadu Info a pak už je tam volba "uporoznit" či "sledovat". V zadaný čas se ti TV přepne na požadovaný program.

hodnocení

Tak bohužel,tohle tam opravdu nemám.V EPG dám info a to je asi tak všechno,co s tím můžu dělat.Žádné upoyornit nebo sledovat tam nemám,to bych si všiml už dříve.

Tak pak to tvůj model patrně nenabízí. U vyšších modelů tato položka je.

hodnocení

Toho jsem se obaval.TV za hromadu penez a neumi takovou drobnost.:(

Ta moje to umí a vzhledem k tomu, že to není nic extra, předpokládal jsem, že to budou umět i nižší modely. Neumí, škoda.

hodnocení

0x

Jsou tam dvě "klikátka" info a možnosti - co všechno nabízí možnosti EPG u téhle televize?

hodnocení

Přímo v EPG,pokud pominu pohyb šipkami v seznamu a přepnutí na vybraný program je pouze Info a Options.Info zobrazí podrobnosti o programu,nic víc.Options volí pouze mezi Radio a Všechny služby,tj zobrazí se pouze programy na rozhlase nebo programy na rozhlase i TV.Nic víc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]