Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Postačujicí reproduktor či ne?

Od: jardac odpovědí: 6 změna:

zdar chlapy, potřebuju poradit jak se budou tyto reproduktory audioland.cz/... tvářit na zesilovač Magnat classic 360 (4x90W při 4ohmech),budu vděčný za každou odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

drejdl*
hodnocení

0x

Hrát to bude dost dobře, jen dolní hraniční kmitočet 55 Hz nebude stačit na pěkné syté basy. Předpokládám, že připojíte subwoofer. Také bude záležet na umístění, nějaký prostor ty repra vyžadují - zadní plato?

jardac
hodnocení

ano ano,subwoofer už mám v kufru (500W), do plata mám ovály, tyhle jsem chtel dát do přeních dveří :)

jardac
hodnocení

chlapí ještě jedna otázečka, jaky mi doporučítě průměr kabelu( dvojlinky) od zesilovače k reproduktoru, 1,5 qmm nebo 2,0qmm?

jardac
hodnocení

1,5 nebo 2,5 qmm spletl jsem se

jabraka*
hodnocení

0x

Zřejmě nevyužiješ celý výkon při napájení z akumulátoru.Takže ti vystačí.V autě moc s prostorem nemusíš počítat,spíše budeš mít problém s ovlivňováním navzájem.Na připojení co největší průřez,počítej,že výkon přenášíš na proudech kolem 4A.

JABRAKA

olaf71*
hodnocení

0x

osobně používám jen komponentní repro

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]