Nejste přihlášen/a.
PROSÍM JAK PŘEHRÁT ŽIVĚ Z NOVY, ZPRÁVY A POD. Mám počítač S Windows Vista Home premium.děkuji
Děkuji za odpověď. Z YOYO.cz jsem to zkoušela. Videa z filmů se mi přehrály, ale živé vysílání ne.Zobrazil se mi k instalaci!modu!. Bohužel nevím co s tím dál.poradíte laikovi.děkuji za trpělivost.
Je zapotřebí stáhnout Silverlight a poté nainstalovat.Po instalaci restartovat počítač nebo možná stačí pouze obnovit stránku.
Silverlight jsem se Slunečnicí.cz pokusila stáhnout, ale odradila mě licenční smlouva.co s ni vyplívá?aby jsem neudělala víc škody než užitku.Stáhnout a nainstalovat bych snad zvládla ..tak mám se do toho pustit?
Silverlight si můžete nainsztalovat přímo ze stránek Novy,stačí kliknout na obrazovku pro přehrání živého videa a napíše Vám to,že potřebujete Silverlight.Nabídne to odkaz,kliknete a je to.Nebojte se licenčních podmínek.
Pozor ať vás nevyděsí hodně velká hlasitost reklam.
Žádný jiný televizní stránky to takhle nemají. Je to hrůza.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.