Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

JAK PŘEHRÁT ŽIVĚ Z NOVY

Od: sara* odpovědí: 7 změna:

PROSÍM JAK PŘEHRÁT ŽIVĚ Z NOVY, ZPRÁVY A POD. Mám počítač S Windows Vista Home premium.děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Nejlíp tady,VOYO.CZ.

voyo.nova.cz/...

JABRAKA

sara*
hodnocení

Děkuji za odpověď. Z YOYO.cz jsem to zkoušela. Videa z filmů se mi přehrály, ale živé vysílání ne.Zobrazil se mi k instalaci!modu!. Bohužel nevím co s tím dál.poradíte laikovi.děkuji za trpělivost.

Je zapotřebí stáhnout Silverlight a poté nainstalovat.Po instalaci restartovat počítač nebo možná stačí pouze obnovit stránku.

sara*
hodnocení

Silverlight jsem se Slunečnicí.cz pokusila stáhnout, ale odradila mě licenční smlouva.co s ni vyplívá?aby jsem neudělala víc škody než užitku.Stáhnout a nainstalovat bych snad zvládla ..tak mám se do toho pustit?

Silverlight si můžete nainsztalovat přímo ze stránek Novy,stačí kliknout na obrazovku pro přehrání živého videa a napíše Vám to,že potřebujete Silverlight.Nabídne to odkaz,kliknete a je to.Nebojte se licenčních podmínek.

sara*
hodnocení

Děkuji moc za rady.Dnes už Nova živé vysílání nemá, zítra "jdu do toho" . Hezký večer

hodnocení

0x

Pozor ať vás nevyděsí hodně velká hlasitost reklam.

Žádný jiný televizní stránky to takhle nemají. Je to hrůza.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]