Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LG Optimus One

Od: petam* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

prosím o radu... Mám telefon Sony Ericsson K790i a přemýšlím o novém telefonu... Hodně se mi líbí LG Optimus One, ale dle mého má jednu dost velkou nevýhodu...chybí mu blesk u foťáku. Na svém starém telefonu foťák využívám hodně a musím říct, že K790i dělá opravdu pěkné fotky. Nechtěl bych si tedy koupit telefon, který bude mít horší foťák než telefon, který mám teď. Bohužel jsem ještě žádné fotky z Optimusu neviděl, proto prosím, zda s tímto telefonem nemáte někdo zkušenosti a zda byste mi mohli poradit, jak je to s kvalitou fotek u tohoto telefonu...

Děkuji :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
2 citace z recenze telefonu.Osobní zkušenost nemám.

Mezi hlavní nedostatky tohoto modelu patří kupříkladu slabší výdrž baterie, konzervativní vzhled, nanejvýš pouze průměrný fotoaparát a o chlup pomalejší procesor, který nezvládá ty nejnovější hry. Těmito chybami však trpí drtivá většina současných chytrých telefonů a nejenom těch, které jsou vybaveny Androidem.

Zdroj: mobil.idnes.cz/...

Optimus One disponuje fotoaparátem s rozlišením 3 Mpix, který je navíc vybavený automatickým ostřením. Tento fakt mu hodně pomáhá, pokud mluvíme o kvalitě fotografií a snímcích bližších předmětů. Už se mu to nedaří, když má upravit přílišnou světlost či tmavost snímků. Celkově dosáhne maximálně průměrných výsledků.

Zdroj: mobil.idnes.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]