Nejste přihlášen/a.
Jaktoze na CS linku nemuzu naladit markizu a TV JOJ?Je to v neplacenych kodovanych programech v tarifu bez omezeni.Pritom Skylink to ma v tomto tarifu zcela bezne.
Když si na stránkách CS linku kliknete na podrobnosti u programu Markíza a Joj, tak zjistíte, že jsou vysílány jen na území SR.
Tak takovouhle blamáž jsem již dlouho nečetl. Stelitní vysílání je možno přijmout přes půl Evropy a tudíž i tu Markízu. Otázka je práv. Jistě, zaevidovaná karta pro určité území se nesmí vyvézt mimo toto území.
Jenže je to věc providerů jak se mezi sebou dohodnou a potom je to věcí o jakou kartu se jedná, zda na ní je příjem těchto stanic povolen, či zda je třeba doplatit. Nejedná se o placené stanice, ale o jednorázový poplatek.
Pokud "dohoda"nebyla zrušena tak Jojky, Markízu i STV bylo povoleno přijímat i na českém území.
To ovšem nemá nic společného s naladěním. Naladit musí jít bez ohledu na typ karty.
No a CS link vysílá Jojky na 11797 H a Markízu na 12565 H
Občas se stane, že v satelitním listu není příslušný transpordér vůbec uveden a musí se přidat
doplněno 18.01.11 15:55:Je však skutečně možné, že práva vysílání pro ČR stanic Markíza, Joj, Joj Plus, STV 3 a Doma u CSLinku již skončila
V každém případě se však na příslušných kmitočtech musí naladit.
doplněno 18.01.11 16:14:Tak jsem vytáhl ze šuplete Gitalku a Joj na 11797 mi jede a Markíza na 12565 taky.
Nejspíš došlo ke změně neboť CSLink vysílal Jojky na jiném kmitočtuu než Skylink. Mělo to doplněk TEST.
Nechtěl jsem zabíhat do detailů, ale nazývat to hned blamáží?
Samozřejmě jsem měl na mysli omezení přijímací karty na základě toho, který provider ji prodává. Nejsem takový tupec, abych tvrdil, že satelitní vysílání (ve smyslu signálu), je omezeno hranicemi států.
Je to podobné, jako u Digi. Tam taky léta nešly pustit slovenské programy, byť šly naladit - s nápisem "nemáte oprávnění..."
Autor dotazu nespecifikoval, zda mu nejdou naladit vůbec, nebo tam kde by je měl mít, vidí třeba jen zrnění s nějakým nápisem, apod.
No to je opravdu divné,proto že mi je máme a také používáme CS link a to ještě máme jen ten základ...tudíš měsíčně nic neplatíme...
doplněno 18.01.11 16:01:jak už jsem nic neskončilo ani nezačalo zde odkaz pro ověření...musí to makat cslink.cz/...
Autora vlákna to asi moc nezajímá. Tak jen ještě doplním, že mi na té kartě po vytažení ze šuplete toho taky dost nešlo. Prostě prošlé zápisy. Některé jako Prima naskočily ale ČT ne. Nechtělo se mi čekat a tak jsem použil internet. CSLink již umožňuje Reautorizaci a tak jsem dal kartu do přijímače, poslal na kartu refreš z internetu a již vše jde jak má. Mimo Nova HD, ale ta mi za těch 200 Kč poplatku nestojí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.