Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,nedavno jsem si pořídil nový mobil Samsung galaxy mini s5570 a každý den mi to strhává 30Kč za data internet,nevím proč protože na internet nelezu a jeden den sem ten mobil ani nezapinal a ráno mi to stejně napsalo,že mi odečetli 30Kč.
Prostě mi to píše každý den po 24hodinách,nevím jak to zrušit.
Tyhle "chytré" telefony jsou bez internetu úplně blbé, tak si na internet lezou samy, bez našeho vědomí. Jsou tak nastavené už od výrobce či od operátora. Pohledejte v menu, většinou lze nastavit připojení k internetu jen po potvrzení uživatelem.
Nemám "chytrej" telefon, nicméně mi taky občas šátral po internetu. Telefon mám na telefonování a SMS, Internet mi stačí doma. Takže jsem po několika nechtěných připojeních zavolal operátora a nechal všechno, co se Internetu týká zablokovat. Od té doby mám klid, jen občas musím odmítnout nabídku aktualizace SW. MMS fungují bez problému.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.