Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,nedavno jsem si pořídil nový mobil Samsung galaxy mini s5570 a každý den mi to strhává 30Kč za data internet,nevím proč protože na internet nelezu a jeden den sem ten mobil ani nezapinal a ráno mi to stejně napsalo,že mi odečetli 30Kč.
Prostě mi to píše každý den po 24hodinách,nevím jak to zrušit. ![]()
Tyhle "chytré" telefony jsou bez internetu úplně blbé, tak si na internet lezou samy, bez našeho vědomí. Jsou tak nastavené už od výrobce či od operátora. Pohledejte v menu, většinou lze nastavit připojení k internetu jen po potvrzení uživatelem.
Nemám "chytrej" telefon, nicméně mi taky občas šátral po internetu. Telefon mám na telefonování a SMS, Internet mi stačí doma. Takže jsem po několika nechtěných připojeních zavolal operátora a nechal všechno, co se Internetu týká zablokovat. Od té doby mám klid, jen občas musím odmítnout nabídku aktualizace SW. MMS fungují bez problému.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.