Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, asi znáte sat. komplet STRONG (viz.obr.) Ten orig. ovladač je naprosto šílený a po urč. době pár let je na "2věci". nedoporučili byste někdo nějaký náhradní nebo myslím o něco více lepší oproti té pův. hrůze? Příp. napište pošlete odkaz, Díky. Mi.
Teda nevím jak je ten komplet starý, ale to si obchodník mnul ruce jaký šmejd prodal.
Jeden známý si koupil 3 Strongy a k tomu 3 karty. No děs. Mohl mít kvalitu s jednou kartou a nadstandatní kvalitu za stejnou cenu.
Teď jen chodím mu to pořád "opravovat". Třeba jsem nepřišel na to jak u Stronga naprogramovat časové nahrávání. Šlo to jedině z EPG a navíc nešel konečný čas upravit, takže třeba na Nově by určitě nevěděl kdo byl vrah.
Navíc mnoho stanic EPG nevysílá.
Ale k ovladači. Měl jsem již několik universálů a ani s jedním jsem se nechatl na kódy "známějších" satelitů. Takže universál může být jakýkoliv, dle vkusu a ceny, avšak pouze ten který umí tlačítka naučit. A pokud možno co nejvíc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.