Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVD - set-tp-box

Od: emma* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, mám problém. Máme digitální televizi, ale analog.DVD recordér. Abychom mohli nahrávat , koupili jsme 2tunerový set-top-box.Všechno jsme v správně propojili, ale v přístroji se objevil nápis přetížená anténa .Přitom na anténu neí nic jiného připojeno.Na televizi anténa funguje správně. Musím podotknout, že před zakoupením 2tuner. settopboxu, jsme tam měli jednotunerový a ten fungoval správně. . Poradí nám někdo, kde děláme chybu?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jděte do Menu set-top-boxu a tam najděte položku Napájení antény. Tuto vypněte.

emma*
hodnocení

To bych ráda, ale nikam mě to nepustí, stále se tam objevujem poze Přetížení antény

Vypnout / zapnout, nejlépe ze zásuvky...

doplněno 17.01.11 14:36:

Opravdu tam žádnou anténu nemáte připojenou? Nebo byla připojená? Pak se to zablokuje a pomůže většinou vypojení ze zásuvky, pak zapojit, v menu vypnout napájení antény a pak připojit anténu.

Odpojte anténu, pak to půjde.

emma*
hodnocení

Děkuji mnohokrát, už jsem se dostala do Menu a v systému vypnula napájení antény Ještě jednou moc děkuji

hodnocení

0x

A proč jste kupovali 2 tuner STB když televizi máte s STB?

emma*
hodnocení

Protože mám analog. DVD rekordér a ten set-top-box potřebuji aby nahrávál DVD rekordér, bez tohot nenahrává.

No ale to stačil jednotunerový když TV máte digitální, ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]