Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak formátovat z avi do avi

Od: malenca odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, jsem ve formátování úplný začátečník tak prosím co nejvíc raďte.. :) Dostala jsem na flašce krásný film ve formátu DIV3 (vůbec nevím co, to je, ale je u toho napsáno, že je to přehrávač pro mobily), a tak jsem si to chtěla přeformátovat do avi, abych si to mohla pustit z flešky na DVD. Našla jsem si konvertor a začala formátovat, jenže pak to stejně nejelo. Všimla jsem si, že konvertor si můžu různě nastavit jako např. kodek videa, velikost videa, přenosová rychlost atp. ale ono se to u různých formátů různě liší. Najde se prosím někdo, kdo by mi to polopaticky vysvětlil, aby to konečně fungovalo? Děkuji moc. malenca

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Můžete zkusit tento zdarma dostupný prgram. Na stránkách je uveden i vedonávod, jak s ním pracovat:

peca.e-blog.cz/...

Jinak z placených je vynikající ConvertXtoDVD:

slunecnice.cz/...

malenca
hodnocení

Dobrý den spidere, chci vám moc a moc poděkovat. Prográmek je úplně suprový a už včera jsem film zkoukla na DVD, ještě jednou moc díky. Přeji hezký den. :) malenca

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]