Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem ve formátování úplný začátečník tak prosím co nejvíc raďte.. Dostala jsem na flašce krásný film ve formátu DIV3 (vůbec nevím co, to je, ale je u toho napsáno, že je to přehrávač pro mobily), a tak jsem si to chtěla přeformátovat do avi, abych si to mohla pustit z flešky na DVD. Našla jsem si konvertor a začala formátovat, jenže pak to stejně nejelo. Všimla jsem si, že konvertor si můžu různě nastavit jako např. kodek videa, velikost videa, přenosová rychlost atp. ale ono se to u různých formátů různě liší. Najde se prosím někdo, kdo by mi to polopaticky vysvětlil, aby to konečně fungovalo? Děkuji moc. malenca
Můžete zkusit tento zdarma dostupný prgram. Na stránkách je uveden i vedonávod, jak s ním pracovat:
Jinak z placených je vynikající ConvertXtoDVD:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.