Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MP3 přehrávač-problém s pamětí

Od: afromenafly odpovědí: 2 změna:

Mám určitý problém s pamětí MP3 přehrávače. Dříve sem bez problému nahrála i stovku písniček. Přehrávač má 2GB zabudovanou paměť. Jednou se to ale nějak bloklo a teď se mi tam dá uložit maximálně 25 písniček. Když v PC rozkliknu vlastnosti ukazuje mi to že mám využito skoro všechno místo, i když vymažu písničky v něm. Při dalším zkoumání mi to ukazuje, že se v přehrávači nachází přes 200 souborů, ale žádné tam nejsou, nemůžu se jich dohledat a při zálohování či obnovování se mi ukazuje že je disk prázdný. Ale pořád má plnou paměť. Nevím co s tím, zkouším odvirovat, ale moc se v těch věcech nevyznám, zkouším všechno možné. Děkuji za rady. P.S.: MP3 přehrávač je od HYUNDAI.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Připojit k počítači,zvolit Start,Tento počítač,na zvolenou jednotku (mp3 přehr) kliknout pravým tlačítkem myši a zvolit Naformátovat. S ohledem na velikost paměti (pokud se Vás to zeptá,zvolit FAT32).

afromenafly
hodnocení

Pomohlo, díky moc;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]