Nevíte někdo, zda jdou nějakým způsobem u Nokie 3410 přesunout hodiny (čas) z rohu displeje někam doprostřed a případně zvětšit. V možnostech nastavení telefonu to sice není, ale třeba nějakým programem?
mno tak se trochu snaž ne...v nastavení displaye bude spořič a tam to bude k nastavení,já si to zpaměti fakt nepamatuj,nejsem totiž robot
knick
Tak už to mám a nic na tom není, jen vědět jak. Neznal to ani prodejce mob. telefonů. Ale mohls mě navést hned a bez těch keců o robotovi. Přesto díky.
Hele, Knicku, ten dovětek o kecech sis mohl odpustit. Nejsme tu chodící encyklopedie. Radí tu docela obyčejní lidé kteří chtějí a umí poradit. Tohle si Maverick ani nikdo jiný z nás nezaslouží.
Dyď jsem tě navedl- nastavení displaye,spořič (nebo prostě tam kde máš spořič,případně jiné nastavení displaye), jasně jsem snad řekl že ten mobil má taťka a že si to zpaměti nepamatuji, krom toho nevim zda jsem to podotl ale ty hodiny tam má ručičkové, digitální asi nejdou. Kdyby jsi místo těch keců okolo raději vyzkoušel hned to co jsem řekl tak by to bylo lepší a kdyby jsi raději ty napsal kde jsi to tedy změnil než mi ještě vynadat za to že jsem si to nepamatoval tak to bys byl ještě lepší
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.