Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nainstalovat navigaci do tlf.N95 8GB

Od: jarinht® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,prosím o radu,jak do mého telefonu N95 8GB nainstalovat bezplatnou navigaci.Snažil jsem se o to prostřednictvím aplikace MAPY v tlf.,avšak bezvýsledně.Informuje mne to stále,abych si stáhl aktualizaci z nokia.cz/mapy/,ale toto se mne nedaří.Poradí mne ,prosím,někdo jak na to?Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tento starší telefon pravděpodobně obsahuje původní verzi aplikace Mapy,verze 2. Mezitím už vyšlo asi 6 vyšších verzí.

Přihlaste se do Nokia obchodu,buď přes mobil nebo počítač,pokud nemáte registraci,tak si zřiďte.

Stáhněte si aplikaci,nainstalujte a pak nejlépe přes wifi stáhněte mapové podklady.

Lépe se Vám to bude provádět,pokud to provedete přes počítač,připojte telefon přes Nokia Suite.

Do telefonu lze nahrát i jiné navigace,např. Garmin,Sygic,...

hodnocení

Dobrý den,to je právě to co mne nejde - stáhnout aplikaci mapy z nokia obchodu,ať přes PC nebo rovnou do tlf.Jinak díky za radu.Proto jsem se rovněž ptal,tda jde stáhnout nějaká jiná bezplatná navigace/čeština/ a jakým zúůsobem.Díky.

hop®
hodnocení

0x

Kamarád tento telefon měl, musel původně instalovanou navigaci zrušit, protože se bez netu neobešla, nainstaloval si potom Tomtoma, staženého z netu přes PC a fungoval...

Jenže na těchto telefonech se v navigaci bez netu obejdete.

Tazatel by mohl zkusit stáhnout aplikaci Mapy např.z uloz.to

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]