Nejste přihlášen/a.
Dobry den,potrebuju poradit dnes jsem si koupil dalkovy ovladac znacky VIVACO a za zadnou cenu se mi nedari ho nastavit ani podle navodu!pomuzemi nekdo mate nekdo s podobnym problemem zkusenosti? moc dekuju
Není to VIVANCO? a jaký typ? Podle návodu nejde co? Automatické vyhledávání také nefunguje? Je v seznamu kód pro zařízení, které chceš ovládat?
Asi vás moc nepotěším,ale právě řešíme stejný problém. Dálkové ovládání,bylo tam napsáno,že na naši televizi lze použít. Za žádnou cenu to nemohu naladit,byl zde i odborník. Ovladač nebyl levný, 38O,-Kč. Chtěl jsem to vrátit,ale i když mám paragon,bylo mi řečeno,že jsem poškodil puvodní obal. Jak jinak bych se k tomu asi dostal.? Takže teď to mám doma a nevím,co s tím. Soused má ovládání od Vietnamcu asi za 8O,-Kč a funguje mu to,tak to asi budu muset zkusit koupit u nich.
Ten kód Vaší TV si ovladač najde sám! Je třeba uvést tu kontrolní letku do režimu, kdy bliká. Pak zapnete ručně TV, namíříte ovladač na TV a opakovaně stiskáte tlačítko POWER (vypínač). Při každém krátkém stisku kontrolka změní rytmus blikání (zrychlí) a současně se změní ovládací kód. V okamžiku, kdy přijde na řadu správný kód, tak se TV vypne. Pak už se nesmíte tlačítka POWER dotýkat, dokud letka nepřestane blikat - kód byl uložen do paměti ovladače. Pak už by měla TV jít stiskem POWER zapnout a měly by fungovat i ostatní tlačítka. Pokud by tlačítka fungovala nesprávně, tak je možno tímto způsobem najít jiný kód, který bude lépe fungovat.
doplněno 15.01.11 19:00:Omlouvám se, správně je třeba uvést tu letku do režimu, kdy trvale svítí a stiskem POWER se rozblikává. Už jsem to dlouho nenastavoval )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.