Nejste přihlášen/a.
Mám problém s tiskárnou jedná se o inkoustovku od HP. Mám problém, že když jsem přeinstaloval Pc a pracuju na windows sevn a nainstaloval jsem ovladace pro tiskarnu tak tiskarna pozna neoriginalni inkoust v cartrigich. Predtim to normalne pracovalo na Vistach. Nezna nekdo nejakej figl jak obalamutit tiskarnu a si myslela ze ma originalni inkoust. Zkousel jsem uz dost veci ale nic tak se zkuste podelit jestli nekdo resil obnobny problem treba dekuji Jirka
Jedna se o tiskárnu HP D2360, ovladače jsou instalovaný ze stránek HP a chybové hlášení je následující:
Nekopaktibilní kazeta, nebo kazeta ja prazdná, a nebo špatně vložena.
Problém je v tom ze inkoust je el. vodivý a doplnovaný inkoust nemá stejné el. vlastnosti jako originální a při kontrole takto rozpozna problém si myslím. Na 100 pro to dělá černobílá cartridge protože bez ní to jede.
A nebo další možnost kazeta byla pozdě doplněna a speklo se dole dávkovací ustrojí a vyžaduje si to novou kazetu.
Zkuste napsat upřesnil jsem lépe již danou problematiku tak se zkuste podělit o názor.
Dík Jikra
Zkusil bych resetovat tiskárnu, případně by mělo jít vypnout kontrolu originality. Pokud jsou trysky zaschlé, tak ponořit do horké vody a nechat odmočit.
Zkousel jsem rozpustit lihem a posleze utrit. A stejne nic. Resetovani proběhlo taky ale kontrola originality? Zakazal jsem jakou koliv komunikaci po netu jen na moje svoleni takze v tom to asi taky nebude.
Ja to asi taky nebudu resit koupim novou kazetu, ja to resil protoze jsem potreboval neco vytisknout nutne. Tyhle kazety maj daný počet cyklů naplnění a ten už bude dávno v tahu, obhospodařuje tu tiskárnu i brácha a říkal, že už jí plnil nespočetně krát, takže to to bude asi únava materiálu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.