Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Inkoust v tiskárně

Od: peti123* odpovědí: 11 změna:

Mám problém s tiskárnou jedná se o inkoustovku od HP. Mám problém, že když jsem přeinstaloval Pc a pracuju na windows sevn a nainstaloval jsem ovladace pro tiskarnu tak tiskarna pozna neoriginalni inkoust v cartrigich. Predtim to normalne pracovalo na Vistach. Nezna nekdo nejakej figl jak obalamutit tiskarnu a si myslela ze ma originalni inkoust. Zkousel jsem uz dost veci ale nic tak se zkuste podelit jestli nekdo resil obnobny problem treba dekuji Jirka

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

1x

A že bys třeba napsal typ tiskárny, případně hlášky, které Ti to píše? Máme věštit z křišťálové koule?

hodnocení

1x

Já mám tedy CANON Pixma a také poznala, že jsem do toho zásobníku doplnil inkoust injekční stříkačkou. Na monitoru se objevila hláška, že mohu pokračovat v tisku, ale že výrobce za nic neručí. Tak jsem to odsouhlasil a tisknu vesele dál.

peti123*
hodnocení

Koukám, že to je pro Vás taky oříšek, když tomu nikdo nic nenapiše.

No jo,nemůžeš čekat,že tu odborníci čekají jen na Tvou otázku.Zkus chvilku vydržet,určitě se tu ještě dnes objeví ti,kteří k tomu budou mít co říci.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Ovladač k tiskárně jsi nainstaloval odkud? Z CD nebo ze stránek HP? Pokud máš tiskárnu už nějaký čas, tak ovladače na CD pod Win7 nefungují.

peti123*
hodnocení

Jedna se o tiskárnu HP D2360, ovladače jsou instalovaný ze stránek HP a chybové hlášení je následující:

Nekopaktibilní kazeta, nebo kazeta ja prazdná, a nebo špatně vložena.

Problém je v tom ze inkoust je el. vodivý a doplnovaný inkoust nemá stejné el. vlastnosti jako originální a při kontrole takto rozpozna problém si myslím. Na 100 pro to dělá černobílá cartridge protože bez ní to jede.

A nebo další možnost kazeta byla pozdě doplněna a speklo se dole dávkovací ustrojí a vyžaduje si to novou kazetu.

Zkuste napsat upřesnil jsem lépe již danou problematiku tak se zkuste podělit o názor.

Dík Jikra

pravdomluvny*

Zkusil bych resetovat tiskárnu, případně by mělo jít vypnout kontrolu originality. Pokud jsou trysky zaschlé, tak ponořit do horké vody a nechat odmočit.

peti123*
hodnocení

Zkousel jsem rozpustit lihem a posleze utrit. A stejne nic. Resetovani proběhlo taky ale kontrola originality? Zakazal jsem jakou koliv komunikaci po netu jen na moje svoleni takze v tom to asi taky nebude.

pravdomluvny*

Přiznám se, že nic jiného už Ti neumím poradit. Snad zkusit nejaké specializované fórum.

peti123*
hodnocení

Ja to asi taky nebudu resit koupim novou kazetu, ja to resil protoze jsem potreboval neco vytisknout nutne. Tyhle kazety maj daný počet cyklů naplnění a ten už bude dávno v tahu, obhospodařuje tu tiskárnu i brácha a říkal, že už jí plnil nespočetně krát, takže to to bude asi únava materiálu. ;)

pravdomluvny*

jj, nic netrvá věčně... Taky používám plněné a neorigo cartridže a to člověk musí počítat s tím, že se mohou vyskytnout nějaké problémy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]