Nejste přihlášen/a.
dobry den, mam doma jednotunerovou televizi k tomu asi 10 let stary recorder a k tomu jsme ted koupil dvoutunerovy dvb-t prijimač, vše jsem propojil, ale ten dvb-t prijimač mi nemuže nalezt ten recorder na ktery to potrebuju nahravat... samotny dvb-t recordef ma možnost ukladani ale nema disk, pouze možnost vloženi flasky, na tu nahravat jde,ale v možnostech uložište mi nelze prepnout mezi flashkou a tim recorderem...možnost recorderu tam vubec neni? nevite kde by mohla byt chyba dekuji
Tam žádná možnost rekordéru nebude, jestli má dvoutunerový STB dva scarty tak může být jeden tuner vyveden na jednom a druhý na druhém SCARTu. Zapojte jeden do TV a druhý do recordéru. Pak by mělo být v menu, kde se programuje recorder na flashku možnost záznam / nebo něco jiného (to může být různě nazváno). Pokud se zvolí záznam tak se nahrává na flešku, pokud druhá možnost tak se ten druhý tuner pouze zapne na předvolený program a ze SCARTU pak jde jeho signál do toho dvd recordéru. prvni tuner vám bude fungovat pouze na TV .
Nebylo by lepší v dnešní době poslat recorder do křemíkového nebe a zakoupit si externí HDD? Kvalita nahrávky je někde úplně jinde, pohodlí taky podstatně větší, nemusíš štelovat dvě věci najednou.
Jinak tam asi nebude jako úložiště vůbec počítáno s nějakým externím zařízením připojeným pravděpodobně přes scart.
Dvoutunerové STB s tím počítají - tak jak jsem popsal, nepíši domněnky, ale zkušenosti...
doplněno 15.01.11 10:03: Nejsem zastánce posílat do křemíkového nebe cokoliv co je funkční, nové výrobky nás obohacují mnoha vymoženostmi, ale vždy jim něco chybí a podstatně míň vydrží
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.