Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dvbt prijimač vs dvd recorder- problem

Od: breta21* odpovědí: 3 změna:

dobry den, mam doma jednotunerovou televizi k tomu asi 10 let stary recorder a k tomu jsme ted koupil dvoutunerovy dvb-t prijimač, vše jsem propojil, ale ten dvb-t prijimač mi nemuže nalezt ten recorder na ktery to potrebuju nahravat... samotny dvb-t recordef ma možnost ukladani ale nema disk, pouze možnost vloženi flasky, na tu nahravat jde,ale v možnostech uložište mi nelze prepnout mezi flashkou a tim recorderem...možnost recorderu tam vubec neni? nevite kde by mohla byt chyba dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tam žádná možnost rekordéru nebude, jestli má dvoutunerový STB dva scarty tak může být jeden tuner vyveden na jednom a druhý na druhém SCARTu. Zapojte jeden do TV a druhý do recordéru. Pak by mělo být v menu, kde se programuje recorder na flashku možnost záznam / nebo něco jiného (to může být různě nazváno). Pokud se zvolí záznam tak se nahrává na flešku, pokud druhá možnost tak se ten druhý tuner pouze zapne na předvolený program a ze SCARTU pak jde jeho signál do toho dvd recordéru. prvni tuner vám bude fungovat pouze na TV .

hodnocení

0x

Nebylo by lepší v dnešní době poslat recorder do křemíkového nebe a zakoupit si externí HDD? Kvalita nahrávky je někde úplně jinde, pohodlí taky podstatně větší, nemusíš štelovat dvě věci najednou.

Jinak tam asi nebude jako úložiště vůbec počítáno s nějakým externím zařízením připojeným pravděpodobně přes scart.

Dvoutunerové STB s tím počítají - tak jak jsem popsal, nepíši domněnky, ale zkušenosti...

doplněno 15.01.11 10:03:

Nejsem zastánce posílat do křemíkového nebe cokoliv co je funkční, nové výrobky nás obohacují mnoha vymoženostmi, ale vždy jim něco chybí a podstatně míň vydrží *smich**smich**smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]