Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak funguje adaptér

Od: macek* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den koupila jsem si mobil kde jsem měla v příslušenství i adaptér můžete mi prosím napsat na co tento adaptér je a jak funguje?

doplněno 14.01.11 16:45:

Do toho adaptéru vložím pamětovou kartu ale nevím co pak s tím potřebuji popis na co to je

doplněno 14.01.11 16:48:

vypadá to takto

gatecomp.cz/...

doplněno 14.01.11 16:49:

v návodu nic nemám je tam jen napsáno že adaptér je součástí balení

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
V mobilu máte paměťovou kartu MikroSD. Tu po vybrání vložíte do adaptéru a s ním do čtečky karet.
doplněno 14.01.11 17:16: Čtečky karet jsou na formáty karet, které by byly do mobilu velké, proto se dělají mikro karty a k nim adaptéry.

marabu*
hodnocení

0x

adapteru je spousta.. zalezi k cemu je.. Co meni na co...

nejlip foto...adap

mkat*
hodnocení

0x

Pravdepodobne na nabijanie baterie mobilu.

buss
hodnocení

0x

Nejsi blondýna? Je tam přiložen návod, né? Jak to máme vědět, k čemu to je? K aku v autě, k elsítím světovým ... nasaď brýle a přečti si manuál. Adaptér něco k něčemu adaptuje, někdy se říká přizpůsobuje.

magdon*
hodnocení

0x

Pánové, z toho obrázku na odkazu je jasně patrné, o jaký adaptér jde. Hejkal to vysvětlil dobře. Takže jen dodám: tenhle adaptér slouží k tomu, aby se mikrokarta dala přečíst v zařízení (PC), pro které je moc malá. Ještě dodám, že tyhle adaptéry se někdy prodávají i zároveň s mikrokartami.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]