Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu: potřebuji propojit jeden satelitní přijímač s dvěma televizory. Jsem si vědom, že pak na obou televizorech budu mít stejné programy, které jsou na satelitu zrovna přepnuty. To mě však nevadí, protože nikdy nepůjdou televize současně. Nyní jsem satelit s jednou televizí propojil scart kabelem, ale potřebuji propojit i druhou televizi, ale nevím jak. Televize, která je nyní připojena už další scart vstup nemá, má pouze volný vstup pro připojení klasické antény. Děkuji předem za radu!
Myslím , že by se to dalo řešit rozbočovačem na koaxiálu mezi sat.přijímačem a televizí. miro
Pokud má satelitní modulátor, to jest zda vzadu jsou i televzní konektory mimo F konektorů (ty se závitem) tak to je snad naprosto bez problému.
Děkuji za radu, už je problém vyřešen. Na satelitu je skutečně vývod pro koaxiální propojení na antenní vstup televize.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.